Свързани новини

20.10.2020 14:30

С маски навън, но пълни дискотеките на мафията, ама с намален звук: Лудница

Видян 11939 пъти | Коментари 10
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Здравният министър Ангелов, известен с прокобата,
че по Великден ще има дефицит на чували за трупове, понеже ще се изнасят с камиони, поиска задължителни маски на открито. И те стават от 22-ри октомври. Това става точно в навечерието на вдигането на температурите, които в София в четвъртък ще достигнат 20, а в петък – 21 градуса при ясно и слънчево време. И при многократно обясненото дори от професионалните членове на НОЩ по санитарията и заразите мнение, че дишането на чист въздух е супер важно за имунитета на хората и заразяването, особено при есенния вятър е на практика невъзможно.
В същото време едни от най-опасните места за заразяване – дискотеките си остават отворени, а там младежите, освен че са без маски, са и един върху друг, не се спазва и  никакво дистанциране.
Това е нещо, което в повечето европейски държави отдавна прекратиха, като ги затвориха до второ нареждане.



Защо на властта са й толкова мили дискотеките ли?



Ами, защото ги държи мафията. Те са място, където бързо се превъртат мръсни пари, без да се води нормална отчетност дори за дължимите данъци върху тях. А НАП се прави, че не вижда как десетки милиони на данъкоплатците всеки месец потъват в джобовете на босовете, докато данъчните преследват рекламодателите на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану, а от 4 години – и на 19 минути. Мижи и полицията.
Дискотеките също така са основният пазар на дрога – традиционна и синтетична, в София и страната. Нали се сещате, че не е случайно, че именно в меката на нощните клубове – повечето напълно незаконни, в Студентския град на столицата, бяха изнамерени над 300 кг кока преди месеци. Така и не се разбра какво се случи с този наркотик на стойност десетки милиона лева. А шоуто продължава с


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 20.10.2020 17:21

    Разпоредби написани от малоумници не трябва да се изпълняват!Маските са вредни за носещия! 70% от тези със симптоми са носили маски! Целта е да се влоши здравето на населението и да измрат колкото може повече пенсионери ,за да разтоварят пенсионната система.Редно е още отсега партиите да заявят твърдо позициите си по този въпрос за да си направим извода за кой да гласуваме. За гербаджийските прасета е ясно ,че нормален човек не би гласувал.

  • 004 Сладост Разкрачена 20.10.2020 16:19

    В аптеката до нас маска за еднократна употреба, нисък клас, която трябва да се носи максимум 2 часа, струва 2 лева. За 10 часа извън дома в работен ден - 5х2-10 лева. По 21 работни дни в месеца . 210 лева. За четиричленно семейство - 840. Който може да отдели този бюджет, той ще спазва правилата. Останалите само ще носят маски, които са непригодни и безполезни, по точно вредни. Друг е въпросът, че същият артикул , в същата аптека, струваше през януари 20 стотинки, при положение, че няма как да е продаван без печалба. Защо след като някой те задължава да ползваш търговска стока, не ти я осигури ако не безплатно, то поне на цена себестойност. По закон, трябва те да ги раздават, както е във Франция- изпращат ти ги по пощата !!!

  • 003 Eвро човек 20.10.2020 16:14

    Щом ще искат да се носят маски да намалят цената на маските. Какво е това от 2 до 7 лв. за обикновена маска? Много големи грижи се полагат няма що. По закон, трябва те да ги раздават, както е във Франция- изпращат ти ги по пощата !!!

  • 002 Anonimen 20.10.2020 15:17

    освен маска,да стане задължително носенето на поцинкована кофа на главата.

  • 001 Anonimen 20.10.2020 14:54

    Продължават да си вършат далаверите и да си играят със здравето на оцелелите от наложената им мизерия.

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви