Свързани новини

20.10.2020 14:30

С маски навън, но пълни дискотеките на мафията, ама с намален звук: Лудница

Видян 11931 пъти | Коментари 10
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Здравният министър Ангелов, известен с прокобата,
че по Великден ще има дефицит на чували за трупове, понеже ще се изнасят с камиони, поиска задължителни маски на открито. И те стават от 22-ри октомври. Това става точно в навечерието на вдигането на температурите, които в София в четвъртък ще достигнат 20, а в петък – 21 градуса при ясно и слънчево време. И при многократно обясненото дори от професионалните членове на НОЩ по санитарията и заразите мнение, че дишането на чист въздух е супер важно за имунитета на хората и заразяването, особено при есенния вятър е на практика невъзможно.
В същото време едни от най-опасните места за заразяване – дискотеките си остават отворени, а там младежите, освен че са без маски, са и един върху друг, не се спазва и  никакво дистанциране.
Това е нещо, което в повечето европейски държави отдавна прекратиха, като ги затвориха до второ нареждане.



Защо на властта са й толкова мили дискотеките ли?



Ами, защото ги държи мафията. Те са място, където бързо се превъртат мръсни пари, без да се води нормална отчетност дори за дължимите данъци върху тях. А НАП се прави, че не вижда как десетки милиони на данъкоплатците всеки месец потъват в джобовете на босовете, докато данъчните преследват рекламодателите на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану, а от 4 години – и на 19 минути. Мижи и полицията.
Дискотеките също така са основният пазар на дрога – традиционна и синтетична, в София и страната. Нали се сещате, че не е случайно, че именно в меката на нощните клубове – повечето напълно незаконни, в Студентския град на столицата, бяха изнамерени над 300 кг кока преди месеци. Така и не се разбра какво се случи с този наркотик на стойност десетки милиона лева. А шоуто продължава с


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Стоил Рошкев 20.10.2020 18:08

    И с носенето на маски на открито ще стане като с носенето на жълти звезди от евреите. След победата на здравите сили ще тръгнат да се оправдават изтрещелите ковидяни: как го допуснахме, ауууу, как е било възможно да сме такива заблудени, вай-вай. Прочетете Хана Арент "Баналността на злото" и всичко ще ви стане ясно, драги приятели. Все още е днес, а не утре. Мислете с главите си, не с носовете си, за да не се повтори историята като фарс...

  • 009 Телефонът на министъра е: 0888 61 12 75, звънете, не го жалете 20.10.2020 17:48

    Родителите бесни: Министърът на ГЕРБ лъже, не искаме децата си заключени (GSM номерът на проф. Костадин Ангелов, „поздравете” го) Телефонът на министъра е: 0888 61 12 75, звънете, не го жалете ЕРП-здравния министър лъже, че ние, родителите, искаме да бъдат въведени задължителни маски и на открито. Затова до края на деня се очаква той да издаде съответната заповед. Тъй като тепърва предстои грипният сезон, сещайте се как отсега до края на март всички ние ще бъдем под постоянен терор. Ако въобще след това ги отменят. Така че, предлагам всеки от вас да се обади на министър Ангелов и в качеството си на гражданин и на родител да изрази позицията си по отношение на носенето на задължителни маски както на открито, така и на закрито.

  • 008 Aniki 20.10.2020 17:41

    https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/pdfs/mm6936a5-H.pdf Това е линк към изследването, което Мангъров е постнал във ФБ и което според ФБ е "фалшива новина"... Изследването си е съвсем истинско, както се вижда.

  • 007 paragraph39 20.10.2020 17:40

    Facebook изтри коментар от профила на доц. д-р Атанас Мангъров относно носенето на предпазни маски. Публикацията на инфекциониста бе маркирана като фалшива новина. Шефът на катедра и началник на педиатричната клиника в Инфекциозната болница Атанас Мангъров написа в профила си в социалната мрежа, че маските не предпазват от коронавирус. Той се позова на данни от CDC - Американският център по заразни и паразитни болести, според които над 70% от случаите на COVID-19 е при хора, носили маски, а едва 3.9% не са. Мангъров определи реакцията на Facebook като цензура. В публикацията си лекарят наистина се позовава на научни данни. Припомнете си за какво става въпрос в този материал.“Това са научни факти и да се цензурират по този начин е абсурдно. Facebook ли ще ни контролира живота?”, попита доц. Мангъров пред БНР. “До месец март 2020 г. и през всички предхождащи епидемии, с каквито се сблъскваме всяка година - свински грип, птичи грип, хонконгски грип, никога досега, нито Световната здравна организация, нито Американският център по заразни и паразитни болести (CDC), нито който и да е от другите институти са казвали, че маските вършат някаква работа. Изведнъж те получиха някакво прозрение и казаха, че ако хората носят маска, броят на заболелите ще спадне с 80 на сто, което е абсурдно. В тези страни, които бяха най-затворени, в момента се наблюдава най-висок брой новооткрити заразени“, посочи още инфекционистът. Той бе категоричен, че маските не са начинът, по който ще се справим с една въздушно-капкова инфекция. Мангъров поясни още, че разпространението на COVID-19 по нищо не се отличава от това на всички останали коронавируси, които са отговорни за около 15-20 на сто от всички респираторни инфекции – хрема и кашлица през студените месеци на годината.

  • 006 Anonimen 20.10.2020 17:39

    Законът за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето от 2016 г. казва: Обн. ДВ. бр.80 от 11 Октомври 2016г. Чл. 2. (1) На публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето. (2) Публично място по смисъла на ал. 1 е всяко обществено достъпно място на територията на Република България. Чл. 4. (1) Облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, МАСКИ или други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето. (2) Лицето е прикрито частично при носенето на облекло, с което са закрити устата, носът или очите. (3) Лицето е скрито напълно при носенето на облекло за цялостно закриване на лицето.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог