Свързани новини

16.01.2020 15:17

С 44 „въздържали се“ Мишустин е новият руски премиер

Видян 1792 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Михаил Мишустин беше утвърден от парламента на Русия за нов премиер на страната по предложение на президента Путин. „За“ него гласуваха 383, а депутатите комунисти – 41 на брой, се въздържаха. Досегашният шеф на Федералната данъчна служба обеща много нови лица в правителството, което ще предложи.


Мишустин 10 години оглавява службата по приходите, която за този срок успя напълно да дигитализира, така че и космонавтите са показвани как си плащат налозите от лаптопите си от извънземното пространство. Преди това за 2 години дигитализира напълно кадастъра на най-голямата страна в света – нещо, което ние не смогваме повече от 20 години, че и с еврофондове в наша помощ. Самият той е от Москва – голямо изключение в досегашната политика на Путин да назначава свои земляци от „северната столица“ Петербург. На 53 години е, доктор по икономика, с награди от световни институции и похвали даже от Файненшъл Таймс за проведената от него електронна реформа в една от най-консервативните данъчни системи на света, която той превърна в модерна и супер ефективна с огромен ръст на приходите.


Нищо общо с изчакващата пенсия и ваканцуваща при мега пробива с 5 млн. жертви от хакери в НАП наша данъчна шефка Галя Димитрова, която не е никак на „ти“ с новите технологии. И затова закупените за милиони европари софтуеърни системи на нашите данъчни нито имат връзка помежду си, нито работят нормално. Само за сравнение, нейните трудови доходи над 10 000 лв. на месец обаче са по-високи от досегашните на руския й колега.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв