Свързани новини

31.03.2021 14:37

Ремонтират улицата на М. Габриел вместо пострадалите от наводнението в Хаджидимово

Видян 8347 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известната с апартамента си за „стокиране” със скандално нисък наем от Софийски имоти (скоро ще разкажем за нови зулуми на дружеството противни на решенията на собственика СОС) еврокомисар Мария Габриел се прочу с нови подвизи в областта на недвижимостите. За тях разказва разследването на журналиста Алекс Донев:
„През януари тази година след големите дъждове неподдържаната дига на река Места в близост до Хаджидимово се къса и градът е залят. Най-тежко е положението в ромската махала, където целият квартал е под вода. Няколко дни по късно Министерският съвет отпуска 600 хиляди лева за възстановяване и асфалтиране на най-тежко пострадалите улици.
Вместо да се възстановяват пострадалите пътища, в града тече усилен ремонт по .... улицата на къщата на еврокомисаря Мария Габриел, която е родом от Хаджидимово.

-    Наводнение имаше ли на тази улица? – пита Алекс Донев

- Не, тук нямаше. Там надолу - отговаря съседка в репортажа му.

В наводнената ромска махала няма и помен от строители, техника или материали за асфалтиране или облагородяване на улици. Състоянието на квартала е плачевно. Дупки, кал, липса на всякакви пътни знаци, отворени и разбити шахти по средата на улицата.

„Още съм с влага. Ламинирания паркет – хвърлил съм го, Спалните ми са горе, хвърлени. И каква помощ ни отпуснаха – 375лв. Какво ще вземем за 375лв?!“, заявява пред камерата на разследващия журналист местен жител.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 бандити 31.03.2021 16:21

    Цялата им работа на Борисов и бандата му са на този принцип. Не е ли по-добре вместо улицата да ремонтират самата Габриел от Хаджидимово?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…