Подписвайки решение номер 1012 пожелавам на всички ни да намираме воля и сили за разбирателство и съгласие по важните теми за града ни - отвъд политическите боричкания и егото

Свързани новини

23.12.2022 11:05

Рекордни 1012 решения на СОС за година: Председателят Г. Георгиев

Видян 535 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"С радост подписах последните решения на Столичния общински съвет за 2022 година. Както се вижда от папката, обемът е впечатляващ. Но водещият ни приоритет е качеството.

Удовлетворен съм, защото виждам резултати от стремежа ми от първия ден на новата ми позиция - да налагам по-стегнато темпо на работа, както е в частния сектор - включвайки повече казуси и предлагайки повече решения по най-различни теми. Това бе възможно само благодарение на общите ни усилия с колегите общински съветници, екипа на кмета и страхотните ми колеги от администрацията на общинския съвет - благодаря на всички!

 И резултатите са добри - за сравнение, през 2020 година сме приели 700 решения, броят им е увеличен през 2021, а рекордът ни е тази година - отчитаме общо 1012 решени проблема на града. Въпреки политическите и парламентарни кризи в държавата. Въпреки опитите на някои политици на централно и местно ниво, Столичната община доказа, че когато обединим усилия в полза на гражданите, преодоляваме всякакви препятствия. Благодаря на всички колеги!

 Подписвайки решение номер 1012 пожелавам на всички ни да намираме воля и сили за разбирателство и съгласие по важните теми за града ни - отвъд политическите боричкания и егото. Гражданите заслужават отговорно и компетентно управление и ние сме длъжни да работим за това.

Личното ми убеждение е, че хората виждат и оценяват свършеното - новите улици и булеварди, осигуряването на строителство на метрото към "Левски Г" и през "Слатина", построените само през 2022 година 15 нови сгради на детски градини, започналата вече програма за изграждане на 700 000 квадратни метра тротоари и всичко онова, което е работа на общината.

 Нека продължаваме да налагаме конструктивния дух и технократския подход. От това печелят най-вече гражданите, нашите работодатели. Да посрещнем празниците със смирение, с надежда и вяра в по-добрите дни за града ни и за неговите граждани.

 Пожелавам на всички щастливо посрещане на Рождество Христово! Нека най-светлите дни от годината прекараме с любимите си хора, обградени с топлина и надежда за по-добри времена!", пише председателят Георги Георгиев.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели