Свързани новини

07.06.2021 13:07

Разкриващият сега нередности в Правителствена бивш мениджър опита да спре проверката ми: Бенатова

Видян 6205 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  "Този "бивш мениджър в правителствена", който сега "разкрива" нередности пред Нова, опита да спре моята проверка в болницата в началото на годината. След като един от надписаните пациенти се беше обадил да пита какво става и дали е вярно това, което е научил от мен, мениджърът Леви ме издири и ми "препоръча" да не се занимавам и "да не притеснявам пациентите с обажданията си" . Отказа интервю, каза ми, че от болницата  ще получа писмен отговор. После и това отпадна. Болницата ме изпрати при "проверяващите институции", а те от своя страна, забавиха максимално  документалното потвърждение на информацията, която имах. Сега този Леви явно се опитва да се спаси, правейки се на съвестен гражданин. Докато отчитане "технически грешки" не беше словоохотлив", заяви Миролюба Бенатова във Фейсбук.


По-рано пред NOVA говори бившият маркетинг мениджър на правителствена болница Лозенец Мишел Леви, който също е сред разпитаните.


Твърди, че в лечебното заведение е имало незаконни трансплантации. А  за всяка от тях, по думите му, в сметката на болницата са постъпвали над 20 хиляди долара.


Незаконните трансплантации в правителствена болница са факт – твърди Мишел Леви. В последните 7 месеца той изпълнява длъжността маркетинг мениджър в лечебното заведение. Разказва, че знае за 5 трансплантации, които са в разрез със закона – една на черен дроб и четири бъбречни. При всички тях донорите и реципиентите имат роднинска връзка, но само по документи, твърди Леви.


“ Реципиентите са палестинци с израелски паспорт, а донорите са граждани на Украйна, Молдова”, заяви Мишел Леви, бивш маркетинг мениджър в болница "Лозенец".


Връзката между пациентите и болницата се осъществявала със специална фирма, твърди Леви.


“Има фирма, която е собственост на турски гражданин с представител в България и човек, който отговаря за логистиката. Те пристигат, те намират реципиентите, те намират донорите и със знанието и благословията на проф. Спасов тези хора се озовават в болница “Лозенец”, посочва още той.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Джандбаз МОМЕ 08.06.2021 10:02

    ДC-МВРo вeднaгa мoжe дa издaдe нужното плaтeнo удocтoвeрeниe, чe ca донорът и реципиентът са бългaрcки рoднини oт 2-рo кoлянo! И пocлe cрeщу хoнoрaрa нa дoнoрa дa издaдe и БГ-пacпoрт пo бързaтa прoцeдурa!

  • 001 Anonimen 07.06.2021 13:49

    С ментета като Леви ГЕРБ напълни всеки сектор в държавата ! За да се изчисти България от тези "пиявици" е нужна "гъста" отлично почистваща засмукваща затворническа МЕТЛА ! Този шмекер Леви показва какви същества източват здравните осигуровки на хората и защо здравеопазването в България е превърнато в търговия със смърт !

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на