Свързани новини

29.11.2012 17:20

Разкриха атентат срещу Цветанов

Видян 1867 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След доматената атака и сигналите за бомби в ключови столични сгради, полицията започна да предотвратява и атентати срещу министри. Днес арестуваха 60-годишен мъж от село Слатина заради сигнал за подготвяно покушение срещу жилище на вътрешния министър Цветан Цветанов. Той се обадил на телефон 112 в 11,25 часа. Полицаите направили бърза проверка и установили, че обаждането е от телефонен номер, собственост на А. К.. При разпита мъжът от Слатина си признал, че има лични проблеми и с това обаждане е имал за цел да привлече внимание върху себе си. 

Телефонните злосторници, подлудили през последните десетина дни няколко столични училища, молове, а вече и провинциални учреждения, се заиграха сериозно с огъня. По време на днешното посещение на премиера Бойко Борисов във Варна непознат глас е подал сигнал за взривно устройство в местния Технически университет, заради което полицаи евакуираха лечебното заведение. Приблизително по същото време - малко след 12,00 часа, Борисов бе на път за Икономическия университет. Преди това той откри новата въртяща се сцена във варненския драматичен театър Стоян Бъчваров.

Въпреки задължителната евакуация, до последно нямаше данни в сградата на ТУ да е открито взривно устройство. Така беше и в предишните фалшиви сигнали, които пратиха полицията за зелен хайвер. Някои от бомбаджиите обаче бяха разкрити, като впоследствие се разбра, че става въпрос за деца в тийнейджърска възраст.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес трудно владеете емоциите си и имате склонност да действате необмислено

Днес трудно владеете емоциите си и имате склонност да