Свързани новини

19.04.2019 13:24

Ръководен кадър на отряда за борба с тероризма е арестуван

Видян 1014 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служител на Специализирания отряд за борба с тероризма в София е бил арестуван за изнудване и за получаване на откуп за краден автомобил. Случаят е от вчера, а по него вече тече досъдебно производство, заяви главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, съобщава Сега. По негови думи  става дума за лице на ръководна позиция в отряда, известен и като отряда на червените барети. „Автомобилът е „Мерцедес“. Няма как да кажа каква сума е поискана, има образувано досъдебно производство“, коментира още Иванов.


„Вчера в СДВР е получен сигнал за искан откуп на автомобил. Направена е съответната подготовка за контролиране на срещата. Направен е констативен протокол, описани са паричните средства“, разказа главният секретар на МВР. „Знаело се е мястото, където ще бъде проведена срещата. Водено е скрито наблюдение. Тъжителката е отишла там. Лицето, което се е явило за разговор е било задържано“, допълни Иванов. „Уведомен е следовател, докладваха ми на мен и уведомих министъра на вътрешните работи“, заяви той. „Лицето е задържано с полицейска мярка. Следователите, разследващите и оперативните са на среща при наблюдаващия прокурор. Там най-вероятно ще се вземе решение какви действия да бъдат предприети спрямо служителя“, коментира гл. комисар. „Извикахме командира на СОБТ. Започваме проверки“, каза още Ивайло Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден