Свързани новини

10.09.2019 18:39

Радев: Здравият разум напуска управляващите

Видян 3218 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Здравият разум очевидно напуска българското политическо пространство и особено управляващите – така президентът Румен Радев коментира пред журналисти в Пловдив разпита на социолога Живко Георгиев от Стратегическия съвет при държавния глава във връзка с разследване за шпионаж в полза на чужда държава, предаде бТВ.


„Шпионаж в полза на чужда държава е изключително тежко обвинение. Затова очаквам от следствието да представи неоспорими факти. В противен случай ще остане съмнението, че български институции са употребени в режисиран вътрешнополитически сценарий”, категоричен беше държавният глава.


Атака срещу него ли е именно разпитът на Георгиев? „Аз съм избран с гласовете на 2 милиона българи – и подобни твърдения и инсинуации са най-вече обида към тези хора”, отговори Румен Радев.


И допълни: „Безсилието на управляващите да се справят с тежките проблеми в страната  и пълният провал на правителството в стратегически за европейското ни развитие приоритети – Шенген, еврозона, мониторингов механизъм, стратегически инвеститор – това безсилие се изражда в паническо търсене на враг и в миналото, и в настоящето”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 112 11.09.2019 15:01

    Ти сега,Господин Радев ,нямаш право да въкнеш,защото Решетников те направи ,това ,което си !

  • 001 U.S. Embassy Sofia 10.09.2019 20:48

    U.S. Embassy Sofia 1 hr · Statement by the U.S. Embassy https://www.facebook.com/USEmbassySofia/posts/2488943921161103 We are aware of the investigation by Bulgarian law enforcement into an alleged case of espionage. The United States fully supports Bulgaria’s efforts to defend its sovereignty from malign influence. Изявление на Посолството на САЩ Запознати сме с разследването на българските правоприлагащи органи по предполагаем случай на шпионаж. САЩ изцяло подкрепят усилията на България да защити суверенитета си от злонамерено влияние.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е идеален ден да се заемете с творчески проекти


Изпълнени с вдъхновение и креативност, днес е идеален