Президентът прие почетния караул по повод 80-години от подвига на капитан Димитър Списаревски. След това полижи венец пред паметника на летеца, загинал през Втората световна война.

Свързани новини

20.12.2023 14:32

Радев ще сезира КС за промените в Конституцията

Видян 867 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Президентът Румен Радев ще сезира Конституционния съд за промените в основния закон, които депутатите приеха окончателно днес.

Според държавния глава промените в Конституцията подкопават устоите ни като демократична, правова и суверенна държава. Той определи измененията като експеримент, за който българите ще плащат тежка цена.

    "Вече е ясно, че гласуваните промени няма да решат големите проблеми на правосъдието и да гарантират справедливост за българските граждани, с каквато цел те бяха инициирани. За сметка на това подкопават устоите ни като демократична, правова и суверенна държава. И зад тези промени прозира една ясна цел - управляващите партии да запазят своето влияние, дори когато напълно загубят доверие.

    С допускането на чуждо гражданство в управлението на страната те показват, че наличието на двойни стандарти на лоялност към България за тях не са проблем.

    За експеримента с конституцията българите ще плащат тежка цена и като държавен глава сезирането на Конституционния съд е мой дълг", посочи държавният глава.

Президентът прие почетния караул по повод 80-години от подвига на капитан Димитър Списаревски. След това полижи венец пред паметника на летеца, загинал през Втората световна война.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв