Свързани новини

14.11.2019 09:32

Радан: 4 лъжи на Горанов

Видян 2617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Евродепутатът Радан Кънев, който разкри, че финминът Горанов е подкрепил нов евроавиоданък написа: "Г-н Горанов обясни, че е подписал декларацията за #ДанъкМобилност върху полетите някак случайно, между другото, по решение на МС. И освен това не било сигурно дали данъкът ще повиши цените.
ЧЕТИРИ НЕИСТИНИ (и нито една истина...) в едно изявление:

Няма как да е случайно. Това е важна и разделяща тема в ЕС. Никак не е случайно , че Гърция, Испания, Португалия, Ирландия не са подписали. Просто, както и за България, това е против националния им интерес. Явно става дума за осмислена задкулисна договорка, за която - засега - не знаем нищо...

Няма как да стане между другото. “Зелените данъци” са една от ключовите теми за близките години. Това е съществен въпрос за всяка държава и всеки финансов министър. Просто е извършено тайно...

Не, в стенограмите от МС няма нищо по въпроса. Дори министрите не са уведомени. Решено е в някоя задна стая. И премиерът дължи отговор той ли е инструктирал Горанов.

И, естествено, Данък Мобилност ще повиши цените на полетите. Това е единствената му цел. Цел, която е може би легитимна в гъсто населената и опасана със скоростни железници Северозападна Европа. Но е изключително опасна за България, която е географски и транспортно изолирана, и в която ЖП инфраструктурата е под всякаква критика. В голяма степен, благодарение и на Горанов..."


 


Снимка: БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион