Свързани новини

23.10.2020 18:33

Пускат жената на Божков от ареста след 8 м. задържане

Видян 3332 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жената на Божков Елена Динева излиза от ареста след близо 8-месечно задържане. Причината е, че изтича максималният срок, в който може да бъде държана под стража. Преди няколко седмици съдът й определи гаранция от 1 млн. лв, но тя отказа да внесе сумата. 
 
Адвокатът Славчо Марков, който бе арестуван при прокурорска акция в началото на юли, бе пуснат под домашен арест от апелативния спецсъд в четвъртък. 70-годишният мъж е болен и не може да се лекува, докато е задържан, предаде Медиапул.

Марков е бивш полицай. При ареста му през юли някогашният съдружник на хазартния бос Васил Божков, а сега - основен свидетел по делото срещу него Цветомир Найденов, написа, че адвокатът е човек за свръзка с различни институции като ДАНС, МВР и НАП.


 


Найденов описа снимка, на която Божков е заедно с адвоката Явор Хайтов, Марков и Веселин Балтов и заяви, че на нея се виждат "не една дясна ръка на Васил Крумов Божков, а цели три десни ръце".


Марков бе арестуван в един и същи ден с Балтов, за когото се твърди, че е бил шеф на охраната на хазартния бос. Двамата бяха задържани в рамките на акция, при която след обиски бяха открити снимки на спецпрокурор Ангел Кънев, публикувани дни по-рано в социалните мрежи. Той бе заснет пред централата на НАП, а Божков твърдеше, че обвинителят искал НАП да погазват закона.


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 кахърен 24.10.2020 11:40

    Най-после да се спомене отново експертът по темата "Божков"-Цветко-петко Найденов. Бехме се закахърили, че се е споминал. Пък той жив, за радост на хелектората!

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!