Свързани новини

25.08.2016 13:33

Пускат движението по моста над бул. Ломско шосе

Видян 1611 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   „Добрата новина е, че току-що изпълнителите ни увериха, че до края на деня движението ще се пусне по моста над бул. „Ломско шосе”. Още от днес ще облекчим трафика и Западната дъга. Така ще се осъществява по-лесно и движението по Северната скоростна тангента. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова по време на проверката на изграждането на втория участъка на Западната дъга, предаде Фокус.


   "Проверихме напредъка, който има по този проект – Втората фаза по изграждането на Западната дъга, който започнахме в края на миналата година по втората ОП. Удовлетворени сме от това, че изпълнителят успя за по-малко от 9 месеца да изпълни толкова сложен проект без да спираме движението”, уточни министър Павлова.



По думите й изпълнителят е трябвало да работи при абсолютен трафик и когато е бил готов даден участък, движението се е прехвърляло по новите платна.



„Това, което виждаме е 99% физическо изпълнение. Има готовност за окончателно пускане в експлоатация на 14 септември”, добави регионалният министър.


 По-късно стана ясно, че около 15.00 часа ще бъде пуснато движението по моста над бул. „Ломско шосе”, съобщи премиерът Бойко Борисов.


„Когато станат готови ще пуснем транзита по моста, за да облекчим трафика на етапи. Това, което винаги съм казвал - това са новите кв. „Лозенец”, „Изток” – най-хубавата част на София е тази, така че работата ни е да правим всичките транзити, които минават през София. Оттук виждаме „Струма” и „Люлин”, Белград - оттук е абсолютен транзитът към АМ „Хемус”, „Църна маца” и АМ „Тракия”, уточни Борисов.

Той допълни още, че при моста на Казичене се правят 6 ленти, както и проектите за Горубляне, Герман и Лозен.
„Там също ще пуснем първо транзита, за да завършим целия кръг на София. Ние сме го измислили. На Южната дъга да спрем ТИР-те”, каза още премиерът и добави, че ще остане последната отсечка между „Цар Борис III” и Банкя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и