Постоянните идеи за ВЕЦ-ове и Фотоволтаици, които ще заменят ТЕЦ-овете са отлични на теория и с много въпроси как ще гарантират енергийната сигурност на практика

Свързани новини

12.05.2022 10:17

Проверката на РИОСВ в ТЕЦ Марица 3 компрометирана от Сандов

Видян 1179 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Час преди проверяващите от РИОСВ Хасково да влязат на проверка в ТЕЦ Марица 3 Димитровград, Министър Сандов заяви с категоричност, че каквото и да е направено ще бъде недостатъчно и централата няма да заработи отново.




Каквото и да се каже от името на Централата  ще бъде несъществено, защото срещу нея Министър Сандов се опитва да противопостави живота и здравето на хората. В същото време признава, че комплексът Марица Изток е твърде близо и вследствие на преноса на въздушни маси има завишаване на нормите.  Дали това означава, че започва по ред да ги закрива предстои да видим.




Постоянните идеи за ВЕЦ-ове и Фотоволтаици, които ще заменят ТЕЦ-овете са отлични на теория и с много въпроси как ще гарантират енергийната сигурност на практика.




На министър Сандов можем да му припомним, че преди по – малко от месец хората от Ивайловградско се вдигнаха на протест заради намаленото ниво на язовира, вследствие на работата на ВЕЦ-а и с голи ръце пренасяха рибата от тинята към водата. Нима това не застрашава флората, фауната и туризма в региона? Когато свърши водата, кой ще произвежда електрическа енергия, за да се гарантира 24 часовият цикъл 365 дни в годината.





Да режем клона, на който сме седнали, преди да имаме алтернатива е, национално предателство. За имиджа на зелените политици ще внасяме ток и ще се борим за оцеляване. Няма да е за първи път.




На министър Сандов искаме да му кажем, че огромните кризи, които са надвиснали над страната  предполагат мъдри управленски решения.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!