Свързани новини

27.06.2018 08:16

Простреляха Перата пред дома му

Видян 2208 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Точно в деня, в който се обсъждаше вота за недоверие заради провала в сектор Сигурност, досами поликлиника в Бургас бе прострелян нашумелият ловец на бежанци Петър Низамов – Перата.


 Ловецът на глави е бил улучен три пъти в крака. Основната версия, по която работят разследващите е, че по Перата е било стреляно с цел сплашване. 32-годишният мъж е настанен в болницата в Бургас, без опасност за живота. Малко по-късно той самият започна да пуска в социалните мрежи снимки от инцидента.


"Бяха двама души, въоръжени с пистолети. Причаквали са ме в храстите пред дома ми. Когато ме видяха изкрещяха: "Стой на място! Полиция" и откриха огън. Целиха се в краката ми, за да ме повалят, защото започнах да бягам", разказа Низамов. По думите му общо 8 са били куршумите, които са минали през тялото му, а 2 са все още там, предаде ПИК.


По време на стрелбата на метри от инцидента е имало патрулиращ полицейски автомобил, но намеса не е имало, допълва Низамов.


Бургаският журналист Стоян Тончев заяви, че има заповед на шефа на местната полиция, която ограничава достъпа му до стаята на Перата, съобши ПИК. По думите му това е с цел да не се огласяват подробности около случая.


Перата нашумя покрай акциите по границата срещу нелегалните мигранти. След това той бе в епицентъра на различни протести у нас. След шествието в Асеновград заради циганското нападение над местни гребци, Низамов бе арестуван след саморазправа с оператор на една от националните телевизии. Той бе задържан в ареста след проявата, като изкара зад решетките над 2 месеца.


Освен стрелбата по Перата в деня на дебатите по вота на недоверие за провала в сектор Сигурност арестант успя да избяга през прозореца на тоалетната в районното управление в Пловдив.  До редакционното приключване на броя МВР все още не бе успяло да открие отклонилия се престъпник. Дано той да бъде заловен преди да си пусне брада.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.