Свързани новини

26.01.2022 13:52

Промяната в БСП е неизбежна и социалистите не трябва да се отчайват: Петър Витанов

Видян 1591 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Промяната в БСП ще се случи, ако партията иска да върне доминиращата се роля. В момента България се намира в трудна външно-политическа ситуация, но не трябва да се превръща във фронтова държава“. Това каза в коментар по актуални теми евродепутатът Петър Витанов в интервю за „Дарик радио“.


 
„За Конгреса ще кажа само една дума, за да запазя достойнството на всички участници, и тази дума е „грешка“, каза Петър Витанов.  


 


„Големият въпрос е дали БСП може да отстоява своите ценности и моят отговор е – да. Трябва да се направи опит да се промени партията и борбата продължава отвътре. Искам да се обърна към всички, които се чувстват разочаровани и обезверени, да не се отчайват. БСП ще има съвсем скоро нужда от спасение и в него трябва да участват всички леви хора. Няма как да се откажем така с лека ръка от партията“, каза Петър Витанов.


 


„БСП ще бъде припозната от младите хора, ако говори на техния език и поставя на дневен ред проблемите им. Защото в Европа не се занимаваме с дължината на краставиците, каквото мнение битува, а със стотици важни теми, които определят начина на живот – икономика, транспорт, екология, здравеопазване. И въпреки всички трудности, Европейският съюз продължава да е най-доброто място за живеене“, смята евродепутатът.  


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци