Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната, заяви Слави

Свързани новини

16.05.2022 18:07

Промяната прави каквото си иска. Това е предупреждение: Слави

Видян 5253 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Напоследък стават непонятни неща в управлението на страната.



Да, знам, че звучи малко странно, при положение, че "Има такъв народ" е част от управляващата коалиция, но е факт. Нелеп факт.



Защото представителите на “Продължаваме промяната” в този кабинет нито се допитват до коалиционните си партньори, нито чуват какво им казват, нито си вземат бележка, а много често правят каквото си искат. И много често това изобщо не е добро за страната. Много често и говорят. Разни хора от тях говорят без да има нужда по теми, от които не разбират. Примерите са много.


 


Например, за проблема със спрените газови доставки и преговорите за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова. И двамата са невероятни експерти по енергетика, особено Лена. По-лошото е, че говорят неверни неща, например за очакваната цена на газа. И не само. Създават неверни очаквания. И вредят на трудно провежданите преговори.


 


Друг пример. В тази криза, създадена от войната в Украйна, сума ти хора обясняват какви мерки ще се приложат. Обясняват ги, все едно са последна инстанция. Обясняват и обещават. С малката разлика, че нищо от обещаното все още не е обсъдено и не е прието от коалиционните партньори. Или пък опитът на Асен Василев да прескочи не само Парламента, а и коалиционното споразумение за начина, по който страната да приеме еврото.


 


За проблема със Северна Македония е направо ненужно да ви говоря. Защото всички разбраха за


 


нерегламентираните опити на Кирил Петков и


съветниците му да заобиколят националния интерес


 


Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една далавера на ГЕРБ? Къде са онези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела “ГЕРБ”, при положение, че в кабинета има кадри на ГЕРБ като министри?


 


Защо казвам всичко това? Казвам го като предупреждение.


 


Надявам се да са ме разбрали", заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 пак съм язе 16.05.2022 22:10

    а това с извиване на ръцете много яко го изигра първия път.оппа кабинетче още преди официалните резултати.оппа ама не ме зеха на сериозно.оппа що така ме хързунаха по нанадолнището.а сега се фръцкаш и се сърдиш що не те земат насериозно.Щото миналия парламент ГЪЗЪ ти вървеше напред и чакаше някой да го оноди.

  • 002 не съм анонимен крум съм 16.05.2022 22:03

    много търпях и не де обаждах,но това преля чашата.Слафффчо,пиле шарено,бях ти повярвал първия път,но след като ОСРА предишното народно събрание ,най малко ти имаш ораво да говориш.Петков и Василев може да са всякакви,но поне им стиска да се захванат да правят нещо.Ти Слаффффчо,барабар с всичките ти кресльовци подвихте най позорно опшките си след като народа ви гласува страхотно доверие.Ти,лайно миризливо, си не помалко виновен и от Б Б за сегашното състояние на България.И с чиста съвест мога да кажа ,че вече си ИСТОРИЯ.

  • 001 Anonimen 16.05.2022 19:10

    А вие какво очаквахте от един полу-образован и полу-умен цигански дрисльо??!! Кой подбира и избира премиерите ни бе? КОЙ? Що за идиоти ни управляват, Ъ!

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева