Задържаният в Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати три обвинения, е нарушил домашния си арест, веднага след като съдът промени мярката му за неотклонение в по-лека

Свързани новини

01.11.2022 16:37

Прокурорският син, обвинен за побой, наруши домашния си арест

Видян 1252 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Задържаният в Перник Васил Михайлов, срещу когото са повдигнати три обвинения, е нарушил домашния си арест, веднага след като съдът промени мярката му за неотклонение в по-лека. "От районната служба по изпълнение на наказанията в Перник е изискана информация по случая, която показа, че са констатирани нарушения в изпълнението на електронното наблюдение на лицето с мярка "домашен арест", в това число излизане извън определеното в графика време", съобщиха от Министерството на правосъдието за bTV.


Служебният министър Крум Зарков е възложил проверка. За нарушенията са уведомени Софийският градски съд, компетентната прокуратура и органите на МВР. На служителите от ГД Изпъленение на наказанията ще им бъде потърсена дисциплинарна отговорност. Самият Михайлов признава, че е нарушил домашния си арест.



"Петък имаше дискотека тук и трябваше малко да разпусна, все пак съм бил в ареста 5 месеца", заяви той, като уточни, че престоят му в килията било "като на хотел". Младежеът признава също, че е нанасял побой. "Нападал съм тези, които са заслужили. Повечето хора, които са пребити от мен имат криминално досие", оправда се Михайлов.
Той е син на бившия зам.-окръжния прокурор на града Бисер Михайлов. През юни, когато граждани на Перник се вдигнаха на протест заради безчинставата на 18-годишния ученик, той беше арестуван за жесток побой над местната футболна легенда и настоящ треньор Румен Андонов.


Първоначално младежът е привлечен към наказателна отговорност за това, че на 9 април около 04:00 ч. в близост до детска площадка в Перник той нанесъл множество удари с юмруци и ритници в областта на главата на Н.Т. и го намушкал с нож в лявото око. Деянието е извършено по хулигански подбуди без личен мотив. След това обвиняемият се заканил с убийство на Б.Й., като размахвал нож пред лицето ѝ, съобщават от държавното обвинение. Днес Михайлов е обвинен и за това, че на 11 април около 14:00 часа в близост до заведение в Перник е нанесъл множество удари с юмруци в областта на главата на Р.Н., вследствие на което му причинил телесна повреда. Според прокуратурата деянието също е извършено по хулигански подбуди.














Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се