Защо година по-късно обещанието е за в бъдеще време, не става ясно. „Желанието и политиката на ЗК "Лев Инс" АД е за обезщетяване на пострадалите в максимално кратък срок “, обясниха за TravelNews от „Лев Инс“, въпреки че туроператорът обяви фалит преди повече от 6 месеца – през юли м.г.

Свързани новини

28.02.2023 14:57

Проблемните Евроинс и ЛевИнс от година не са платили на клиентите на фалирал туроператор

Видян 5079 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две застрахователни дружества, за чиито проблеми се пише в медиите през последните седмици – Евроинс и ЛевИнс, не са платили съвсем неголеми суми по фалита на туроператора Дрийм холидейс, разкрива TravelNews.bg.


Интересно защо отговорното Министерство на туризма не е направило нищо по въпроса? Евроинс, в чийто холдинг е това, което знаем като ЧЕЗ, сиреч тока на народа, за пореден път доказва платежоспособност пред румънския застрахователен надзор, а според информирани се нуждае спешно от 400 млн.евро. ЛевИнс даже влезе в политическите дискусии с неуспелия опит да бъде подпомогнато с поправки в закона в последните дни на отишлия си този месец 48-и парламент, тъй като има сериозни изоставания по изплащане на международни ангажименти, които вече заплашват отрязване на България от важна система.


В регистъра на туроператорите към Министерството на туризма е отбелязано, че ЗД Евроинс АД пише, че ще изплати полагащото се застрахователно обезщетение на клиентите на туроператора, имащи неосъществени туристически пътувания по сключени и заплатени договори за туристическо пътуване, само за периода от 09.02.2022г до 28.04.2022г. Защо година по-късно обещанието е за в бъдеще време, не става ясно. „Желанието и политиката на ЗК "Лев Инс" АД е за обезщетяване на пострадалите в максимално кратък срок “, обясниха за TravelNews от „Лев Инс“, въпреки че туроператорът обяви фалит преди повече от 6 месеца – през юли м.г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 01.03.2023 16:07

    Те Лев инс не изплащат щети и по Гр. отговорност! Бавят много и отказват и по другите застраховки. Прелицензиране на дружествата - това е разковничато!!! Иначе такива като Трактора ще крадат до безкрай...

  • 002 Anonimen 01.03.2023 10:20

    На българските банки, застрахователи и мобилни оператори - доверие НУЛА !

  • 001 Емил Ганчев 28.02.2023 17:02

    Аз пък съм бил винаги доволен от Еврооинс. Всички засраховки са ми там и не съм имал никога проблем! Стига клепахте излишно!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби