Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група „Седем-осми”

Свързани новини

26.07.2022 17:05

Признавам си, че локвата на Капитан Андреево е моя: Слави към Рашков

Видян 1574 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група „Седем-осми”. Най-официално дадох информация, че сведения за моята престъпна дейност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, за да докажат моите твърдения. Даже още по-лошо - преди те говореха непрекъснато в публичното пространство какъв мафиот съм аз, а сега мълчат. Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във Facebook.

„Господин Рашков, това че не съм извикан за разпит ме кара да си мисля, че над организираната престъпност в България има чадър, институциите не работят и дори мафиот, който публично си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София. Затова, господин Рашков, сега ще предприема още по-сериозен ход”, казва той.

Трифонов допълва: „Признавам си, че локвата на „Капитан Андреево” е моя. Тя само се води държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил. Локвата на „Капитан Андреево”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, защото я доливам редовно с минерална вода и така имам основанията да взимам повече пари”, подчертава той. И заявява: „Парите разпределям, както следва – оставям само 20% от таксите на държавата, а 80% прибирам аз”.

„Господин Рашков, натрупал съм много пари, държа ги кеш вкъщи в „мазътъ”. Вече има три палета, мазето е малко, парите се трупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може логично да конфискувате огромната сума пари. Тя ще е абсолютното доказателство за моите престъпления”, обяснява Трифонов.

„Доказателства за това, че локвата на „Капитан Андреево” е моя имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – депутат от ПП, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – говорител на кабинета и Константин Вълков – журналист в “Дарик Радио”. Ако лицата, които посочих бъдат подробно разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята престъпна дейност на „Капитан Андреево”, посочва лидерът на ИТН.

„Господин Рашков, вие сте стожер на борбата с корупцията и вярвам, че ще обърнете внимание на моя граждански сигнал, който всъщност е самопризнание. Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая държава напред. Слави Трифонов – гузен, но буден гражданин”, завършва поста си той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Хота Навара 26.07.2022 22:44

    Слафчо е джипса, от мароканските - Rh-. Е, не са му останали къдрички като на ЛаОрел и Киро, и на братчетата Велчеви, но все е от вицата.

  • 001 Anonimen 26.07.2022 20:44

    Ей голям мушморок се пишеш Славиту, ама декларация не подававаш нали ?НЕ, НЕ и НЕ ? Да си гузен не е лошо, ако си способен на такива чувства ! Ти, ти способен ли си?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.