Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите действия, които може да са свързани с битието и състоянието му

Свързани новини

15.11.2022 09:35

Притесняват ме обясненията на бащата: Криминалист за Сашко

Видян 5168 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Притесняват ме обясненията на бащата, има нелогични неща в неговите действия, които може да са свързани с битието и състоянието му. Има забавяне на подаването на информация към органите на МВР от страната на бащата и близките на момчето.


От психологическа гледна точка бащата твърде спокойно обяснява цялата ситуация, това би трябвало да се вземе предвид. Толкова дълъг период от време, ако детето не е приютено някъде, е най-вероятно да излезе с трагичен резултат", заяви в "Денят започва" криминалистът Ботьо Ботев.

По думите му при такава огромна организация би трябвало да се предполага, че детето не се е отдалечило много от мястото на изчезване.

"При такава обстановка е много трудно да се претърси всеки метър в планината. Не може да се каже, че едно изчезване е без никакви следи, въпросът е да се фиксират обстоятелствата, при които е изчезнало детето", допълни Ботьо Ботев.

Той коментира, че гражданската реакция е спонтанна, което прави впечатление. Това е нещо изключително, тези хора заслужават благодарност, независимо от резултата, подчерта криминалистът.

"Фактът, че е не се е стигнало до резултат не означава, че нещата не се вършат правилно и организирано", каза още Ботьо Ботев и поясни, че не изключва всякакви версии.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 15.11.2022 15:01

    в САЩ 334000 лекари, сестри и други мед. специалисти са напуснали работа заради принудителното ковид ваксиниране, закриват спешни центрове, макар и пасивно се противопоставят на ваксалното безумие, тук нищо такова, всички смирени като добичета в скотобойна The U.S. Medical System is Collapsing after Mass Exodus of Doctors and Nurses The fact that there is a crisis in the U.S. medical system is not in dispute, as even the corporate media has been covering this since 2021

  • 001 до кога 15.11.2022 11:06

    Защо и този пенсионер бе прибран на общинска хранилка от корумпираната и крадлива Йордана? Колко партийни престъпника прибра на огромни заплати в СО, въпреки че е затънала в корупционни схеми и престъпно ощетяване на столичани? Какво точно прави менте генералчето с бакалавърска диплома от ЮЗУ Ивайло като шеф на Инспектората, никакъв контрол в никоя сфера на бандитското герберско мнозинство в СО и за това далаверите и кражбите ще си вървятя, и ремонтите на ремонти ще продължават и наказани няма да има

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Денят предвещава редица предизвикателства

Денят предвещава редица предизвикателства, които ще