30.09.2008 11:53

Присъда по делото "Ангел Димитров - Чората" - на 2 октомври

Видян 2631 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 2 октомври в 16,30 ще бъде прочетена присъдата по делото за смъртта на Ангел Димитров – Чората, реши състав на Софийския военен съд, предаде БГНЕС.


Днес бяха изслушани пледоариите на прокуратурата, на частните обвинители и защитата на петимата подсъдимите бивши полицаи. БГНЕС припомня, че магистратите решиха, че обстоятелствата около смъртта на Ангел Димитров-Чората не са изяснени и възобнови съдебното следствие по процеса. Съдът изисква да се извърши допълнителен разпит на експертите по съдебна медицина, направили аутопсията. От окръжната следствена служба - Благоевград бяха изискани веществени доказателства тефтер или бележник, "принадлежал на убито в центъра на града лице с прякор Кьоравия". За наличието на това тефтерче показания дадоха свидетелят генерал Янев, началник на РДВР - Благоевград. Свидетелят Райчо Димитров - баща на Ангел Димитров, твърди, че съпругата на подсъдимия Мирослав Писов била упълномощена от жената на Кьоравия за адвокат по събирането на дълговете към убития й мъж. Именно поради това у подсъдимия Писов съществувал интерес да премахне Ангел Димитров, се посочва от съда. От Адвокатската колегия - Благоевград пък е изискана справка за това дали съпругата на подсъдимия Писов е вписана като адвокат и дали в адвокатският й кочан има регистриран договор за упълномощаването й като адвокат на наследниците на Кьоравия. БГНЕС припомня, че Ангел Димитров - Чората е племенник на члена на Централното оперативно бюро на ДПС Людмил Георгиев, който се води и психолог на партията на Ахмед Доган.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес умът Ви ще е възприемчив и изобретателен

Днес умът Ви ще е възприемчив и изобретателен, със