Свързани новини

22.03.2019 12:15

Премиерът: По телефона ми обясняват, че 100% всичко им е законно

Видян 2003 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Ако ГЕРБ са приели закон в парламента, който облагодетелства някого, ще внеса друг, с който да променя това, заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов, предаде Фокус. „Имах разговор с всички, но по телефона ми обясняват, че 100% всичко им е законно“, обясни премиерът.


 Попитан за коментар за появила се информация, че с поправка в закона се улеснява фирмата Артекс, Борисов заяви, че е убеден, че не е така или ако е направено такова нещо, то в никакъв случай не важи за периода, в който се говори.


 „Цяла нощ работихме по Брекзит. Като се прибера ще събера колегите и ще преценим. Ако има такова нещо, ще си понесат последствията“, добави той.


„БСП в последните си дни на управление приеха закон, с който казваха, че не им се търси отговорност за нищо. Не помните ли закона при Станишев, който прие, тръгвайки си от там. Ако ГЕРБ са приели закон в парламента, който облагодетелства някого, утре ще внеса друг, с който да променя това, ако е неправилно. В Брюксел като се огледах има толкова високи сгради, няма ли такива сдружения, такива протестиращи? Или в Лондон? В кой град няма „сити“ и високи сгради? Въпросът е законни ли са или не и дали има лобизъм за това. Ако има подобно нещо, ще го поправим“, заяви премиерът и подчерта, че ГЕРБ е избрана от народа и ако нещо е неправилно, видно е, че трябва да се поправи. „Имах разговор с всички, но по телефона ми обясняват, че 100% всичко им е законно“, посочи той.


По думите му трябва да има дебат хубаво ли е да има високи сгради.


 „Като минавам по „Цариградско шосе“ и гледам сградите да са красиви, издават съвсем друг облик на града. Ако искат колиби – колиби. Глас народен, глас Божи. Ние живеехме в колиба, две стаи в Банкя – със сестра ми в една стая, докато бяхме и студенти. Включително майка и татко бяха в другата стая. Други разбирам, че имат наследство на „Оборище“, на „Позитано“, в „Лозенец“ – ами хубави наследства. Да видим техните родители къде са работили тогава. Сиреч, колкото и да съм за единение, за мир, просто толкова неща се правят добри и само с общи усилия можем да се измъкнем в този тежък свят“, каза още Бойко Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.