Свързани новини

07.01.2022 11:18

Премахваме зеления сертификат при поне 70% ваксинирани: Петков

Видян 1519 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премахване на зеления сертификат при поне 70% ваксинирани. Това каза в кулоарите на Народното събрание министър-председателят Кирил Петков.


"Искаме е да премахнем зелените сертификати. Но това да се случи, когато нивата на защита на населението са толкова високи, че виждаме, че нямаме здравен проблем в болниците, че не се запълват интензивните легла. Тогава всички вярваме, че трябва да живеем с отворена възможност бизнесите да си вършат работата, училищата да обучават, но това не трябва да бъде с цена на човешки животи. Единственият начин да го постигнем е да стигнем нива на ваксинация от поне 70%. Нашата задача трябва да бъде над 50%, ако искаме да имаме някакво ниво на защита, много бих се радвал да стигнем до 70%. По никакъв начин тези нива няма да са през задължителна ваксинация. Докато съм премиер, няма да има такава", допълни още премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.01.2022 11:37

    Кой му вярва на този, до сега това, което е обещал се оказва просто низ от лъжи? Този човек още не е разбрал, че малкото от малкото гласували го направиха Премиер не за да налага ваксинация, а да оправя циничното положение на българите от предишните престъпни управления. Явно не познава не само инфраструктурата на държавата, която ръководи, а и народопсихологията на народа и прави точно обратното на очакваното. Отне половината от месечната добавка на всички пенсионери за К19, за да я даде като подкуп за ваксиниране на бедните пенсионери, няма бюджет за новата година, актуализация по средата на годината, за да няма допълнителни харчове за хората половин година, непосилна цена на тока и фалит на фирмите, многократно увеличение на всички хранителни продукти, този Кирчо сложил ваксинирането като задача №1,но не го афишира в предизборната си кампания, тотал щета.....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв