01/02

Свързани новини

27.12.2021 09:09

Предизвиках Том Круз да ми изпрати 2 от специалните си торти за Коледа. Направи го: Журналист

Видян 2189 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Читателю, тук съм, за да ви информирам, че мечтите се сбъдват. Наистина можете да имате всичко, което сърцето ви пожелае, с уговорката, че сте готови да злоупотребявате агресивно и многократно, за да го получите. Това, което се опитвам да кажа, е следното: продължилата ми година кампания да накарам Том Круз да ми изпрати торта завърши с успех, пише журналистът Стюарт Херитадж, който работи за Guardian:

"Преди около година написах кратка статия за навика на Круз да изпраща по 50 доларави (£38) бели шоколадови кокосови торти на най-близките си приятели на Коледа. Кирстен Дънст, Хенри Кавил, Анджела Басет, Джими Фалън, Греъм Нортън и десетки други високопоставени фигури получават торта, направена с любов от пекарната на Доан в Калифорния и изпратена от персонала на Круз. Завърших статията си с надеждата, че един ден ще бъда достатъчно важен, за да получа такъв прекрасен подарък.

След това, през април, Круз обяви, че като млад актьор веднъж е прекарал три дни в ядене на толкова много шоколадова торта, че повръщал. Естествено, аз отговорих, като заявих напечатано, че заслужавам торта от Круз и че по-добре да ям торта от него – нещо, което бих доказал, като изям тортата в тоалетната наведнъж.

Както и да е, Круз ми изпрати торта тази седмица.




Кутията – очевидно докарана в Обединеното кралство с частния му самолет – пристигна увита в кремава и златена панделка, заедно с украсен с камъни северен елен и бележка с надпис: „На Стюарт Херитидж, най-топли пожелания към вас през този празничен сезон, Том Круз“. Първоначално се поколебах да отворя кутията, тъй като рационалната реакция на толкова отвратително поведение като моето би била да сложа вътре пружинен пай с крем, може би полян с антракс. Но тогава миризмата му ме удари. Боже, прекрасната миризма.

Историята разказва, че Круз за първи път опитва тортата, когато Даян Кийтън и Кейти Холмс се състезават за намиране на най-добрата торта. Круз опита предложението на Кийтън и веднага казва. „Тази чудотворна торта трябва да бъде споделена“, помисли си той и прекара няколко години, изпращайки стотици от тях на известни хора по целия свят. Вярно е, че бракът му с Холмс за съжаление завърши с развод. Но вижте, основното е, че получих малко торта."

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Днес идеите ще идват от далечни места

Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от