Петя Иванова е пиарката на министъра на културата Атанас Атанасов, който сам себе си нарече „Просто Наско” в първото си интервю за бТВ. За разлика от него, тя не е ново име в сектора
01/02

Свързани новини

18.04.2022 09:25

PR на Просто Наско е ексPR-ката на Лили Иванова

Видян 3336 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Петя Иванова е пиарката на министъра на културата Атанас Атанасов, който сам себе си нарече „Просто Наско” в първото си интервю за бТВ. За разлика от него, тя не е ново име в сектора.




Като мениджър кариерата й тръгва с известния по света и у нас цигулар Васко Василев, чиито дела движи поне на територията на нашата страна. Той я запознава и я препоръчва на неговата близка приятелка Лили Иванова, като по ирония на съдбата нейната модерна биография се нарича „Просто Лили”.




Двете Иванови са тандем в продължение на цяло десетилетие, през което певицата успя да не усети световната криза от 2010 - 2014 г. и да започне да прави наистина мащабни концерти с осигурена от импресариото й подкрепа от спонсори за милиони лева.



Петя Иванова




За благодарност, след последните триумфални поредни гали в НДК на кубратската легенда в края на ноември 2019 г., в чест на нейната официална 80-годишнина, предколедно Просто Лили уволни мениджърката си Петя Иванова.




Това е станало по един не особено красив начин – не била посочена причина за раздялата, а било получено просто уведомление за нея, но поне станало с армаган на изпроводяк – италиански свещник, който някой друг бил подарил на певицата, а тя го предала – като знаме на бойната слава, на вече бившата си служителка.




На нейно място застъпи в ролята на мениджър млад татуиран левент, човек с твърде различен профил и енергетика от предшественичката си.



За лош късмет на певицата, бързо след уволнението на мениджърката настъпи пандемията, която на практика лиши от участия кубратската легенда, а с това - и от огромните доходи от тях в продължение на близо 2 години.




Апропо, едно от най-големите постижения – финаннсово и комуникационно, при управлението на делата на Лили Иванова от Петя Иванова е решаването на казуса с НАП. За онези, които не помнят – певицата беше разкрита като неплащала данъци в огромни размери, което оповести лично тогавашният шеф на приходната агенция Красимир Стефанов.




За разлика от колегата си Азис, който беше друга от звездите в този НАП-гейт, и на когото заради неплатените данъци бяха разпродавани жилища и т.н., Лили Иванова се измъкна суха и богата от шокиращата история. Поне публично...




Как по-точно 2 години след раздялата с Лили Иванова, отново през декември, но 2021 г. Петя Иванова попада, ала вече като пиар, което е нещо твърде различно от мениджър, при министъра на културата Атанас Атанасов, остава загадка.




В пиар гилдията се твърди, че назначаването не е станало по линия на отговорната за комуникацията на Продължаваме промяната, а оттам на парламентарната група и на правителството Диана Дамянова.



Нещо повече, политическите пиари коментират, че Петя Иванова била привикана на недружеска беседа в сградата на Министерския съвет. Това станало през уикенда след излизането на видеоклипа преди 10 дни на видимо неадекватния министър на културата в късната вечер на петък, 8 април.




Тъй като клипът очевидно е лично творчество на Атанас Атанасов, пък и той е видимо сам в кабинета си, докато го заснема, не е ясно как точно неговата съветничка по връзки с обществеността би могла да го спре и да направи и да публикува собственоръчно въпросното видео. Според нас – никак.




19 минути е ставал свидетел на обеди на Просто Наско и неговата комуникационна специалистка в Спагети Кичън, снимки от които сме и публикували. През последните 2 седмици не сме ги забелязвали в заведението, което се намира недалеч от сградата на Министерството на културата.


 


Радостина Тонева


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп