Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се оплака, че "Продължаваме промяната" търсели подкрепа за проектокабинета "Василев" от трима техни депутати, на които били предлагани "стимули".

Свързани новини

05.07.2022 16:07

ПП "пазари" 3-ма от Възраждане

Видян 1546 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се оплака, че "Продължаваме промяната" търсели подкрепа за проектокабинета "Василев" от трима техни депутати, на които били предлагани "стимули".

Костадинов съобщи това на брифинг на партията в БТА, но отказа да даде подробности какви "стимули са предлагани", кой ги е предлагал и на кого ги е предлагал. Той заяви още, че това се е случило вчера по обяд.

Лидерът на "Възраждане" каза още, че миналата седмица е разговарял с премиера в оставка Кирил Петков. По думите му Петков го е помолил за подкрепа за избора на Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ и е обещал, че ПП ще подкрепят тяхното предложение - Бойко Атанасов, който да бъде избран за зам.-председател на антикорупционната комисия. Костадинов твърди, че разговорът е бил прекратен след контрапредложението - Атанасов да стане председател, а Рашков - зам.- председател.

След това Костадинов отново се самопокани във властта, и постави 6 условия, едно от които е ново - анулиране на решението на НС по повод т.нар. френско предложение за Северна Македония.

Часове след разкола в коалицията лидерът на "Възраждане" заяви, че могат да заместят ИТН в управлението, ако управляващите се съгласят с условията им, сред които спирането на Плана за въвеждане на еврото, закриване на американските бази в страната, референдум за излизане от НАТО, предоговаряне на членството в ЕС, както и  вдигане на санкциите срещу Русия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Една българка 05.07.2022 19:41

    Нищо не разбиращите от политика и модел на управление ,както и какво й е необходимо на държавата и народа ни,пък и на ЕС се вживяват на непреодолим фактор и големи полит играчи,за какъвто се взема лицето К.Костадинов.С тези си "предложения" никога няма да изгрее звездата му на политик.

  • 001 затвор и конфискация 05.07.2022 17:44

    С парите, които не получи народа простото и ококореното си купуват безродници и измекяри само и само да останат на власт и да продължат националното предателство и грандиозните кражби

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и