По думите му РСМ е темата за националната сигурност, защото може да причини разпад на властта

Свързани новини

25.05.2022 10:55

ПП не иска да ускори приемането на РСМ в ЕС: Атанас Михнев

Видян 1573 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Продължаваме Промяната" не иска да ускори приемането на РСМ в ЕС. Искаме КСНС защото решенията не могат да се вземат еднолично от премиера, трябва да се обсъдят. Призовавам президента да свика КСНС в следващите седмици". Това заяви за "Твоят ден" по NOVA NEWS Атанас Михнев, депутат от "Продължаваме Промяната".




Според него има натиск към властта. "Искаме да водим България в национален интерес и в полза на народа. Започнахме отворено към РС Македония, протегнахме ръка. Сега трябва да видим как ще продължи разговора.


 


Външната политика е специфична и се води от всички лица, начело на държавата и е необходимо да има широк консенсус. В последните месеци темата "Северна Македония" се повдига често", коментира депутатът.




По думите му РСМ е темата за националната сигурност, защото може да причини разпад на властта. "Ще влезем в спирала на предсрочни избори. Докато РСМ все още подлежи на обсъждане. Ние сме 4 партии с надпартиен президент, трябва да коментираме широко темата. Няма промяна в нашата позиция, но има нова фактология", обясни Михнев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 мафиотска кочина 25.05.2022 15:29

    Този Михнев е завършен кретен, както повечето депутати. За какво точно му се плаща заплата, за идиотиите, които ръси непрестанно ли?! Тези 240 търтея, които работят само за себе си трябва да бъдат намалени минимум на половина. Те изтребиха народа наполовина и няма кой да ги хрантути с огромните им претенции и заплати

  • 001 Anonimen 25.05.2022 13:03

    Твърдението на автора на статията - "РСМ е темата за националната сигурност, защото може да причини разпад на властта. Ще влезем в спирала на предсрочни избори." Ако извода е верен, то разпада на властта и влизането в спирала на предсрочни избори, е най-полезното нещо което може и трябва да се случи, и то до тогава докато стане ясно, че от НС трябва да бъдат изхвърлени за винаги 227 хрантутника от т.н.системни партии !!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,