Припомняме, че ден по-рано лидерът на ГЕРБ заяви, че разчита за кабинет на „системните партии” в НС.

Свързани новини

07.11.2022 15:13

ПП иска нови избори: ГЕРБ

Видян 849 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Продължаваме промяната (ПП) иска да отидe на нови предсрочни избори”, заяви пред bTV зам.-шефът на ГЕРБ Даниел Митов. По думите му от партията на Кирил Петков  показват това още „от самото начало”.


“Ние не сме демокрация, в която има две партии, а парламентарна република и в нея не се прави така - да се обявиш за опозиция от самото начало. Те искат избори. Ако не искаха, нямаше да казват, че няма да подкрепят първия мандат. Той може да се окаже много ползотворен”, подчерта Митов.


“Подобен тип срещи не са начало на коалиционни преговори. Има смисъл да се разговаря. Видяхте колко парламента отминаха без да постигнат нищо”, посочи той в коментар за преговорите между ГЕРБ и ПП.


“Надявам на тази среща да се говори сериозно, а не с клишета и пропагандни небивалици, които слушам непрекъснато. Бойко Борисов е опитен човек в българската политика и знае какво говори”, подчерта Митов. Припомняме, че ден по-рано лидерът на ГЕРБ заяви, че разчита за кабинет на „системните партии” в НС.


“Когато хората са те изпратили в парламента, си длъжен да направиш всичко, за да има правителство. Аз съм убеден, че зрелите партии в НС ще направят всичко възможно, за да се стигне до някакъв вариант на правителство. Освен ПП, другите се държат като системни партии. БВ се държи като системна партия нищо, че е влязла за първи път в парламента. Дали си системна партия зависи от това как реагираш”, коментира зам.-шефът на ГЕРБ.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион