Напомняме също, че първо 19 минути писа, а после и в НС бяха доказани тайни срещи на вицепремиера в кабинета Петков – Нинова и съпредседател на ПП А. Василев с представители на Лукойл.

Свързани новини

08.12.2022 17:09

ПП и ДБ се разцепиха по Лукойл, депутати от Промяната се ритаха

Видян 1691 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"От този следобед наблюдаваме една нова коалиция "Лукойл". В комисията по енергетика ПП, БСП, Възраждане и Български Възход НЕ подкрепиха да връщаме 1 лев на българските потребители от обикновената нафта и бензин А95. Това са четирите проруски партии в българския парламент! Те продължават да искат милиарди долари да изтичат през Газпром и Лукойл, и техните дъщерни фирми, за подкрепа на агресията на Путин в Украйна”, съобщи от мястото на събитието Д.Атанасова, шеф на ПГ на ГЕРБ. Един от двамата членове на комисията от ПП – В. Сабрутев не подкрепи и проекта на ДБ за налагане на държавен надзор над рафинерията в Бургас.


За което колегата му Р. Рибарски според очевидци от медиите го е сритал и му е казал с демократичен тон: „Сега ще те видя какво ще обясняваш”, на влизане в стаята на тяхната ПГ. След това вътре се е водил разговор на висок тон. Сабрутев не пожела да коментира нито инцидента, нито отговаря ли на истината, че е работил за Петрол и Газпром, преди депутатството. Напомняме, че ПП използва и бивш пиар на Газпром в съседна държава за партийната си кампания.


Напомняме също, че първо 19 минути писа, а после и в НС бяха доказани тайни срещи на вицепремиера в кабинета Петков – Нинова и съпредседател на ПП А. Василев с представители на Лукойл. При управлението на това правителство руският гигант правеше 1 лв. надценка върху нормалната си печалба при цените на горивата, което прави от 200 М лв. до 200 М евро на месец.

Илиян Костадинов


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.12.2022 12:40

    От това нещо Сабрутев по необлизан ми изглежда само другото недуразумение Митев, с вратовръзката си на слончета.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и