Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Той бе задържан в неделя вечерта, след като у него било открито малко количество марихуана. Бахаров прекара нощта в 4 РПУ в София, след което бе освободен.

Свързани новини

05.12.2022 16:24

Повдигнаха ново обвинение на Явор Бахаров за наркотици

Видян 1621 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато ново обвинение за притежание на наркотици. Той бе задържан в неделя вечерта, след като у него било открито малко количество марихуана. Бахаров прекара нощта в 4 РПУ в София, след което бе освободен.

В момента актьорът се намира в изпитателния срок на условната си присъда, постановена от Благоевградския окръжен съд през юни м.г. за шофиране след употреба на алкохол и наркотици в условията на рецидив. Магистратите измениха едногодишната ефективна присъда, постановена от районните съдии в Разлог, в 1 година условно с 4-годишен изпитателен срок, тъй като Бахаров бил реабилитиран по право по отношение на предишните си осъждания.

На 8 февруари 2020 г. актьорът шофирал лекия си автомобил Мицубиши в Банско, когато се разминал с патрул на местното РПУ. На полицаите им направило впечатление, че колата на Бахаров криволичи по пътното платно. Униформените последвали автомобила на актьора, като подали светлинен и звуков сигнал. Явор Бахаров спрял на ул. Пирин в района на хотел Кемпински. Извършената на място с техническо средство проба за употреба на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Актьорът бил тестван и за употреба на наркотични вещества, като уредът отчел положителен резултат за кокаин и канабис. По-късно във Филиала за спешна медицинска помощ в Банско, актьорът дал кръв за изследване за алкохол. От заключението на изготвената химическа експертиза се установява, че концентрацията на алкохол в кръвта на водача в момента на деянието е била 1,43 промила.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.