Свързани новини

06.06.2021 20:16

Помирихме се: Гергов; Отрязах го: Нинова

Видян 2865 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бизнесменът и бивш шеф на БСП  - Пловдив Георги Гергов отхвърли пред bTV твърденията, че той стои зад отказа на тамошната структура на БСП да излъчи кандидати за депутати за изборите, предаде Сега. Според него той не е неформален лидер на местната структура на партията. Гергов разказа за среща с Корнелия Нинова.

„Връщах се от Македония, когато ми се обади Корнелия Нинова и пита: „Жоро, къде си?“. Аз ѝ отговорих, че съм в Македония на лов, а тя отвърна: „Абе, държавата гори, а ти си на лов. Искам да се видим“. Този разговор беше преди 10-15 дни. На другата вечер тя се връщаше от Хасково и ми вика: „Жоро, прибирам се от Хасково, може ли да се видим на магистралата“, а аз отвърнах: „Абе, влез в Пловдив, ела да се видим“. Тя отказа, защото бързала. Видяхме се на магистралата, в аварийната лента, в нейния бус и говорихме 40 минути“, разказа Гергов.

По думите му са коментирали доста теми. Според него Нинова е била променена. Коментира, че за това говори фактът, че е намерила сили да говори с Георги Първанов, Румен Петков.

„Разбрах, чe Гергов е коментирал наша среща. Обещала съм да не оставям нито една манипулация без отговор и да знаете истината”, заяви на свой ред самата Нинова.


„Той настоятелно звъня за нея. Поиска от мен две неща: да бъде възстановен като член на партията и аз да бъда водач на листата в Пловдив, където да се прегърнем с него и да "победим". От моя страна получи категоричен отговор  "не"  и на двата въпроса.  В резултат на това накара приближените си хора да напуснат листата за депутати и тя беше наредена служебно от НС”, посочи соцлидерът. Нинова преди дни отричаше да е редила служебно листа в Пловдив.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 07.06.2021 11:52

    Ка щяло, 003! Къде без Звеновод Бригадиров Аспарухов, къде без пенджабската сигурност на държавицата бг?

  • 003 Anonimen 07.06.2021 10:04

    Нинова прави грешка след грешка. И Гергов, и Кънев и Бриго на бунището....иначе същото в повече като от преди

  • 002 Anonimen 06.06.2021 22:49

    Qui se semble se ressemble.

  • 001 Anonimen 06.06.2021 22:44

    Банкянската Тиквае ряпа да яде, не може да се мери с този свиранр по дебелашки лъжи.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,