03.10.2017 16:04

Половин млн.лв. за 8 общински чиновници от водния цикъл на Добрич

Видян 1543 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След скандала Суджукгейт, за който 19 минути писа, Добрич отново разбуни духовете в държавата с безхаберно харчене на обществени средства за тлъсти възнаграждения на общински чиновници, които хем получават заплати от кметството, хем общо ще лапнат и близо половин млн.лв. като участници в реализацията на водния цикъл в града.


Скандалните разкрития прави сайтът Бележник, който разкрива, че по европроектите в общината работят основно общински чиновници – служители от дирекциите на кметството, счетоводители, секретарки, пиарка...


„Особено интересно е обаче, че кметството не желае да каже къде работят специалистите, които ще отговарят за водния цикъл, който е на обща стойност 115 млн. лева.


От изпратената справка за възнагражденията на членовете на екипите пък разбираме, че един ръководител на проект взема средно между 2-3 и 7-8-9  хиляди лева, в зависимост от спецификата и времетраенето на проекта. Най-високи са възнагражденията за членовете на екипа, който ще администрира проекта за водния цикъл. Там предвиденият бюджет за възнаграждения в рамките на 36 месеца е 455 хиляди лева”, пише сайтът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни