Свързани новини

22.05.2021 06:55

Подслушването е част от един модел на насаждане на страх: Стефан Янев

Видян 5661 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебният министър-председател Стефан Янев потвърди, че е имало подслушване на опозиционни политици в интервю за предаването "Панорама" по БНТ. В момента тече проверка по случая.

"По всички твърдения, които вече излязоха в медийното пространство, отговорът е "да". Разбира се, в момента се извършват проверки. Когато се запознаем с техния резултат, ще имаме и конкретно говорене", заяви Стефан Янев.

В коментар на твърдението си и дали има категорично доказани факти, че е имало подслушване на политици от опозицията, служебният премиер Стефан Янев подчерта: "Категоричните факти могат да бъдат потвърдени в съда. Аз имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите".

Според него проблемът с подслушванията е много сериозен.

"Той е част от един модел на насаждане на страх. Насаждане на контрол, нека да се огледаме около себе си и да преценим колко популярна е фразата - това не е за по телефон. Всеки един обикновен човек, ако не нарушава закона, ако работи в рамките на почтеността и закоността, няма нужда от тази фраза. Категоричните факти могат да бъдат потвърдени в съда. Аз имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите. Надявам се да не се превръщаме в страна в един бъдещ съдебен спор, така че ще се въздържа от информация, която имам. Когато фактите са неоспорими, когато има доказателства, когато мине съдебна фаза - тогава може да се коментира всичко", отбеляза служебният премиер.

"Заварих хаос в държавната администрация, в начина на функционирането ѝ, начина на подготовка и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 22.05.2021 13:48

    Янев задължително трябва да ревизира "новите" назначения на Борисовите калинки и слуги, иначе всичко е бутафория и огромно петно на съмнения за прокламираните намерения!

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп