Очаквам и по Плана за възстановяване и устойчивост да има по-голямо мнозинство, коментира още тя.

Свързани новини

25.10.2022 09:41

Подкрепихме Рашидов, за да извадим България от евентуална тежка криза: Нинова

Видян 881 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Подкрепихме Вежди Рашидов, за да извадим България от евентуална много тежка криза. Той не е избран като представител на една партия. Избрахме го, за да не блокираме държавата. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в „Тази сутрин“. “Потвърждавам отново, че няма мнозинство. Няма коалиция с ГЕРБ, ДПС и "Български възход". Ние няма да приемаме такова правителство", коментира лидерът на левицата.

По думите й в 48-ото НС се говорило вече за „коалиция на войната” – ГЕРБ, ДБ и ПП, които ще искат да внесат предложение за военна помощ за Украйна.

Тя обясни, че с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ ги свързват борбата с корупцията и промяната в съдебната система.

"Тук сме на една позиция. Ако ДБ поставят условие износа на оръжие към Украйна, няма да сме съгласни. За нас това е риск. Мирът е по-важен. Предполагам, че ще има плаващи мнозинства, което означава политическа нестабилност. Би трябвало бюджета да ни обедини. Тук всички сме категорични, че е необходимо", добави Нинова.

Очаквам и по Плана за възстановяване и устойчивост да има по-голямо мнозинство, коментира още тя.

Тя коментира и предложението на БСП за връщането на хартиените бюлетини.

"Когато предложихме хартиените бюлетини, реакцията беше направо истерична. Буди съмнение. Това ли е най-страшното - хартиеното гласуване. Навсякъде се шушука, че машините може да променят вота. Къде е проверката на машините, които изписаха "дневникът е подправен"? Ние само за няколко знаем. Може да е имало и други. Машинното гласуване ограничава конституционното право. Ние искаме хората да имат избор, затова предлагаме смесено гласуване."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 25.10.2022 10:37

    Точно боклуците в НС доведоха до това състояние българите с приемането на лобистки и вредни за суверена закони. Само схеми и тайни договорки с единствената цел да ги хрантутим и да си докарват и от горе с нефелната си работа. Защо изобщо депутатите получават заплати като за нищо не стават и влошават непрекъснато положението на суверена и случайно ли е, че на много целия им "трудов" стаж е в НС?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог