01/02
18.10.2021 10:00

Планирай с 4% повече. С iuvoUP парите ти вече работят за теб

Видян 1450 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Сметки, разходи, доходи... Напоследък все по-често обръщаме внимание на финансовите теми.
В днешно време, дори да не сме експерти, ни се налага да разбираме от лихви, активи, възвръщаемост и куп други термини и процеси, които правят нещата да изглеждат все по-сложни, а нас карат да се чувстваме все по-неподготвени. Не е задължително, обаче, да ни бъде трудно, когато можем да се възползваме от иновативен продукт, който с лекота би ни носил добра доходност от свободните ни средства. Няма нужда да слагаме парите си на пауза, докато избираме мечтания нов дом или правим планове за собствен бизнес. С новия атрактивен финансов продукт iuvoUP средствата ще работят за нас, докато изберем най-подходящи момент да сбъднем мечтите си.
iuvoUP е най-новият продукт на Р2Р платформата iuvo*, която вече 5 години внася нови стандарт във финансовата култура в България. Доверен и доказал се партньор, с когото да знаеш, че можеш да започнеш нещо ново и вълнуващо.
С iuvoUP получаваш:


 


  •     Висока доходност
  •     Разполагаш с парите си по всяко време**
  •     Ти избираш за колко време и каква сума да добавиш
  •     Ясни и прозрачни условия по пътя към желаната печалба

Ето и един пример. Ако инвестираш 5 000 лв. при 4% годишен лихвен процент след 5 години ще имаш в сметките си вече цели 6 083 лв.
В три лесни стъпки можеш да накараш свободните си средства да работят още днес.


  •     Регистрираш се. Всичко става за минути.
  •     Избираш продукт – „Старт“ за 6 месеца и 3% годишен лихвен процент или „Прогрес“ за 12 месеца и 4% възвръщаемост.
  •     Потвърждаваш и готово.

Не е нужно да поставяш живота си на пауза, докато дойде идеалното време да реализираш плановете си. IuvoUP живее в твоя ритъм, тук и сега. Колкото по-рано започнеш, толкова повече можеш да спечелиш от свободните си средства. Защо не още днес?  
* Дейността на iuvo не се регулира от законодателството, касаещо депозитите и/или инвестиционните посредници. Средствата на потребителите в платформата не са депозити. Пълна информация за дейността на платформата и условията на продуктите може да намерите на адрес www.iuvo.bg
** Потребителят може да поиска предсрочно получаване на до 1 000 лв. (хиляда лева) на месец от вземанията, закупени чрез продуктите на iuvoUP, при такса от 0.5% върху заявената сума. Заявката се обработва до 2 (два) работни дни от подаването ѝ.
*** Посочената доходност е изчислена за периода от създаването на платформата досега. Виж видео тук!


През петте години на своето съществуване P2P лендинг платформата iuvo се доказа именно като добра алтернатива за увеличаване на свободни парични средства, с които потребители от цял свят разполагат, предлагайки разнообразно портфолио от кредитни оригинатори и кредити и атрактивна средна годишна доходност. Iuvo е платформа за P2P инвестиции, която позволява да се закупуват части от кредити, отпуснати от надлежно регистрирани небанкови финансови институции, наричани оригинатори. От създаването си през 2016-а iuvo успя да привлече над 27 000 потребители от 162 държави, генерирали над 216 милиона евро оборот на пазара на платформата, които са донесли средна годишна доходност от 9.2%*** на инвеститорите.
Iuvo е P2P платформа, която прилага стриктни правила за допускане на кредитни оригинатори на пазара. Mажоритарен собственик в платформата е Management Financial Group (MFG).
В началото на 2020-а iuvo получи престижната награда Компания на годината в сектор финанси на Forbes Business Awards 2020, а през м. май на същата година платформата беше призната като един от Топ 50 най-добри работодатели в България в класацията Career Show Index 2020.
Management Financial Group е 100% българска група компании, чиято мисия е да осигури възможност за лесен достъп до финансиране на всеки без оглед на моментното им социално и финансово състояние. Някои от компаниите в групата оперират на българския пазар от над 16 години. Групата е активна в шест държави: България, Румъния, Украйна, Полша, Испания и Северна Македония, и осъществява планирана мащабна геоекспанзия на ключови европейски пазари и поне на още един континент.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци