Свързани новини

21.09.2021 13:24

Петков&Василев вземат от всички партии, 50% от феновете им са негласували на 11 юли

Видян 14262 пъти | Коментари 13
Гласували 5 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Новият политически проект Продължаваме промяната обира гласовете от целия политически спектър, а потенциалът му може да нарасне с наближаването на предсрочния вот, сочат последните социологически проучвания. Електоратът на новата формация на ексминистрите Кирил Петков и Асен  Василев е с долна граница 300 000 - 400 000 души, показват изследвания на общественото мнение, поръчани от други партии, които естествено не се публикуват, защото са истински, а не фризирани като публично обявяваните, и се формира от досегашни симпатизанти на всички основни политически играчи.
Далеч не само на Демоктатична България (ДБ), както внушава Тренд, където един от тримата ръководители е зет на зам.-министър от ББ3. Дори от ГЕРБ идват 12% от изявилите пристрастие към харвардската партия. Най-голям дял от симпатизантите на Момчетата, както за краткост ги наричат всички, имат негласувалите на изборите на 11 юли, които представляват половината от електоралната маса зад новия проект. Хоризонтът, който им дават социолозите на старта на проекта на двамата от Харвард е 25% от решилите да гласуват на 14 ноември. Това дава и основание Петков да говори за 30% подкрепа. Според анкетата от сайта на 19min.bg., която не е представителна, новият политически проект има сходните 33% доверие. Всичко това обяснява защо самите Петков и Василев говорят за бъдещите си планове без  нотка на съмнение, че мястото им в бъдещия парламент и в управлението на страната е гарантирано.
Напомняме, че от Продължаваме промяната вече обявиха, че ще се явят на изборите самостоятелно, признаха съобщеното първо от 19', че ще използват регистрацията на ВОЛТ. Противно на някои очаквания новата формация не опря нито до Дб, нито до  Изправи се БГ! Ние идваме! (ИБГНИ). Въпреки това Петков и Василев посочиха, че са готови да водят разговори за общи принципи в политиката точно с тези две партии.
Офертата за общо явяване и общи листи направи съпредседателят на ДБ  Христо Иванов в ефира на bTV. Все още няма нов коментар по темата, а от ИБГНИ повториха, че „подадената ръка остава”.


Радостина Тонева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 013 kiko 23.09.2021 07:13

    Крадците от ГЕРБ са разстроени, че няма да крадат повече. Засипват с хейт всеки опонент. Новите може и да работят по-свястно отначало, ако не- сманяме ги, но ГЕРБ-ВЪН.

  • 012 Anonimen 22.09.2021 18:45

    011 Ти тъп и злобен по рождение ли си,или сам ги постигна

  • 011 Anonimen 22.09.2021 12:27

    010, е от теб е станало голяма проста и завистлива свиня, за да се различаваш от овцете, те поне стават за няколко дейности месо, вълна и млеко, а ти само за кюфтета ! Идиот малоумен !

  • 010 Anonimen 22.09.2021 11:35

    Всичките медии все с тези двама американски келеши ни занимават. Не виждам с какво са по-добри от юпитата на царя преди 20 години. Но простият българин все за непознати мошенници се хваща "да го спасяват". Млади били, умни били, ама това те си го мислят. Само, че старите българи казват: "Не се радвай на младо прасе, защото не знаеш каква свиня ще стане от него!"

  • 009 Anonimen 22.09.2021 09:58

    Костадинов на Възраждане беше уличен в корупция, да се чуди човек как все още има хора в България които предпочитат обявени в корупция хора да ги управляват ? Не "няма такава държава", а НЯМА ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД по света, тя държавата си е хубава и е на хубаво место, с четери сезона, с хубави планини с море, с плодородна земя, но не е населена с народ, а със стадо овце от порода "тъпоглава" ! И аз мога да ви обещая само хубави неща, ще гласувате ли за мен бе ОВЦЕ ? 007, ти първо се научи да мислиш и чак след това влизай в секциите за гласуване, тъпанар !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби