Свързани новини

20.05.2009 16:22

Петър Паунов оглави предизборен щаб

Видян 1880 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кметът на Кюстендил Петър Паунов оглави националния предизборен щаб на партиите Лидер и Новото време, които се явяват с обща листа на изборите за Европейски парламент. Той е известен като един от най-успешните кметове в България. Сред последните придобивки на кюстендилци е безплатният градски транспорт, градът се мие и се чисти като европейски, дупките са на изчезване. Качествата му на управленец и политик са се оказали решаващи за лидерите на двете формации – Кънчо Филипов и Емил Кошлуков, за да спрат избора си именно на него, споделиха от щаба на коалицията за 19`.


 


Седесарят Петър Паунов беше избран с огромна преднина в червената крепост Кюстендил на местните избори през октомври 2007 година, начело на широка дясна коалиция и вече втора година се ползва с доверието на огромния процент от избирателите. Подкрепа за него сред избирателите в общината е 70%, което го прави по-популярен и от столичния градоначалник Бойко Борисов. Паунов беше един от кандидатите за председател на СДС. Впоследствие обаче изрази несъгласие от съюза на сините с партията на Костов, която претопява синята идея, и напусна организацията.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Днешният ден е особено динамичен откъм срещи и контакти

Днешният ден е особено динамичен откъм срещи и