Свързани новини

16.03.2021 11:47

Паун от почивните станции на пощите пое държавните бензиностанции с образование „културно наследство”

Видян 10783 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отговорникът по почивните станции на Български пощи с полувисше образование за автоинструктор и магистратура „по защита на културно-историческо наследство” Паун Илчев беше назначен от правителството за изпълнителен директор на Държавната петролна компания. При това с 5-годишен „мандат”, сякаш става въпрос за изборна длъжност. Във фирмата, която е връщане към соца, ще се изсипят неколкостотин милиона лева за изкривяване на пазара чрез инвестиции в държавни търговски обекти за гориво.


Държавни петролни компании имат страни със залежи на петрол като Венецуела и Азербайджан. Даже Русия приватизира големи дялове в Роснефт, а другите й големи фирми в сектора отдавна са частни: Лукойл, ТНК и т.н. Припомняме, че още преди 5 години вицепремиерът Т. Дончев обяви, че са намерени огромни залежи на нефт и газ в Черно море, но досега – вече петилетка – няма данни за разработването им. Най-вероятно, защото са се оказали мираж.


Последният пост на чиновника, който сега оглавява държавната петролна компания, беше временно изпълняващ длъжността председател на Българския институт по метрология от квотата на Движение България на гражданите, което пък сега е коалиционен партньор в Изправи се! Мутри вън! Паун Илчев попада на високите етажи на властта като зам.-шеф на партията на Кунева в столичния район Витоша.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 18.03.2021 08:46

    Стратегията на необразования и с престъпен бекграунд Борисов е да слага винаги по-прости и зависими от него на възлови позиции. Факт вече 12 г и резултата е всичко на дъното

  • 005 ПЕНСИОНЕР 17.03.2021 17:54

    През годините преди 10-ти ноември 1989г.,имаше НОМЕНКЛАТУРНИ кадри,които ги местеха по предприятията като директори.Обаче,тогава имаше РАБ.-ФАК. и все пак ги обучаваха и им даваха висше образование.Недъгавите дечица на активните борци ги вкарваха в университетите и им там дипломите им бяха написани предварително.Този не е от тях.Ето да видят младите хора,на кое нещо му се казва КАЛИНКА.

  • 004 Anonimen 17.03.2021 09:38

    Пълен потрес, не ни стигат безбройните калинки, та сега опряха и до пауни...?! Крадци, малограмотници и гешефтари са набутани във властта и 10-15 г грабят по мутро-пожарникарски метод, а хората мрат от нищета и болести

  • 003 Anonimen 16.03.2021 22:49

    с полувисше образование за автоинструктор и магистратура „по защита на културно-историческо наследство................. В пълна хармония е този юрдек с националния ни елит от келнери, бармани, пожарникари, физкултурници, шофьори и вся остальная цыганская...

  • 002 Долу БКП-ГЕРБ и ДС-МВРо 16.03.2021 19:47

    "Калинките" и "Пауните" на БКП-ГЕРБ и ДС-МВРо са навсякъде в непрекъснато разрояващата се 800-хилядна партийно-назначена държавна и обшинска гласоподавателска бюрокрация! И пак "Калинките" и "Пауните" ще определят изхода от опорочените "избори" в РъБъ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще