Свързани новини

14.11.2021 00:11

Първо натискате горе за 2-та избора, ако чукнете само единия, губите 2-ри шанс

Видян 2998 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-важното при гласуването 2 в 1 днес е на първата графика, която излезе, след като сте поставили картата в машината е ДА ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЯТА ЗА ДВАТА ВОТА ЕДНОВРЕМЕННО, защото ако не го направите, няма да имате шанс да поправите грешката. Ако искате да гласувате само за президент или само за парламент, разбира се, натиснете върху някой от тези варианти по-долу на екрана. Именно това е един от ефектите, на които разчита новата Тройна коалиция с налагането на незаконното решение на ЦИК за преброяване на броене на бележките. Разчита се тази проста операция да обърка много хора. И да се получат разправии в секционните комисии в изборния ден, а в нощта след това да има забавяне на резултатите и спорове колко талончета е трябвало да излязат. В крайна сметка целта е дискредитиране и на този вот, и на машинния изобщо.


Иначе гласуването е като да искате и пари, и разписка от банкомат - за средно интелигентен човек не би трябвало да има никакъв проблем. И времето, което отнема е същото - към 19 секунди, не минути. Финалната опция, която машината дава - да промените вота си, се отнася само за парламент или само за президент, ако в началото сте избрали да гласувате само за едната опция, а не 2 в 1.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.11.2021 17:23

    Може би трябваше първата опция от екрана "Гласуване за президент и за парламент" да бъде на трето място на екрана.Така щеше да бъде по-ясно какво точно правим.Иначе и аз малко се забавих и връщах страниците за около секунди,докато не прочетох цялото екранно питане.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева