01/02

Свързани новини

29.09.2021 17:36

Паркират, където си искат, не ги лови ни полиция, ни Синя зона

Видян 2544 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До самата Съдебна палата, която ежедневно, ежечасно и ежеминутно е обкръжена от ненужно много полиция и жандармерия заради 2 – 3 палатки протестиращи срещу главния прокурор, на метри от десетките униформени, които бранят незнайно какво в зоната, десетки автомобили паркират безнаказано в НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО, ВЪРХУ РЕЛСИ, НА ЗАБРАНЕНО ЗА СПИРАНЕ МЯСТО, ЧЕСТО В 2 РЕДИЦИ, БЕЗ ДА БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ И БЕЗ ДА ПЛАЩАТ СИНЯ ЗОНА.
Това е ежедневие повече от 3 месеца – от старта на мудния ремонт по ул. Алабин.


 


Охранителната, пътната и общинската полиция явно не забелязват наглите куп нарушения на закона, извършвани в масов порядък. И те остават безнаказани. Лошият пример започна с паркиране в тясна зона между ул. Цар Асен и оградата на ремонта преди ул. Лавеле, като се видя, че никой не взема мерки, шофьорите – предимно нагли провинциалисти, започнаха да превземат все по-голяма територия.
Това, разбира се, далеч не е единствената подобна импровизирана зона за паркиране, учредена против всякакви закони, затова пък напълно безнаказана и поради това разширяваща обхвата си в сърцето на София.
Новият хит е плочникът пред старата сграда на Нотариата. При всички планове, които бяха представени за нея, години наред тя виси тъжна и рушаща се в мрачен дует с приличащата на призрак къща на Гешов отсреща – на другия бряг на Патриарха.
Досами метростанцията с всичките и камери и охрани – фирмени и полицейски, на едно от най-ценните и най-посещаваните места на София – Попа, шофьори, отново главно провинциалисти, намират безплатен паркинг напук на закона и Синята зона. И никой – нищо!
Стотици пък са колите, които всекидневно се събират на асфалта


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.09.2021 12:44

    Мелочи жизни, би казала учителката по руски, която по съвместителство отдавна е и кмет на София!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв