Свързани новини

22.02.2021 16:58

Пълни лъжи от Мутафчийски: Симов

Видян 2982 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Kратка справка в Гугъл доказва като пълна лъжа твърдението на ген. Мутафчийски, че „само в България върви полемика коя ваксина е по-добра, но не и в цивилизования свят” , заяви в социалните мрежи журналистът и депутат от БСП Александър Симов.


„Това е проблем, защото именно такива лъжи ни докарват налудничави странични ефекти като антиваксърството, теоретици на конспирацията и фенове на Джуди Майковиц. Дискусията коя ваксина е по-добра е съвсем нормална. Хората не живеят в информационен вакуум - до тях стигат новините за това колко държави вече не препоръчват ваксината на  AstraZeneca за хора над 65 години. Което не прави тази ваксина лоша или вредна, а просто недостатъчно изследвана", допълни той.


"И точно тук идват нашите местни лъжи. Нашето местно моралистично опъване на уши. За да прикрием факта, че българското правителството не деверсифицира достатъчно доставките на ваксини и сега се опитва с помпозни тъпотии на своите говорители да замъгли темата и тревогите. Е, не се прави така", написа още Симов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 24.02.2021 23:25

    драги симчо, като не разбираш от медицина, защо коментираш пък и ти, стигат ни глупостите на платените професори, станали внезапно ваксъри

  • 001 Anonimen 22.02.2021 23:41

    Нашите доктори, при това и професори вече не са и лекари, за пари на всичко са готови, дори да се омаскарят и сложат кръст на многогодишна кариера. Как ги прави Буци тези работа, аферим!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак