Първият плюс на Lidl Plus, които искаме да споделим с вас, е неговото удобно и практично местонахождение - изцяло в нашия смартфон

Свързани новини

18.08.2022 13:22

Отстъпките, с които сме винаги на плюс

Видян 790 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да открием перфектното за нас средство, с което да можем да спестяваме в нашето ежедневие, е нещо важно и необходимо. По този начин можем да заделяме определени парични средства, които после да пренасочим към ключовите пера от нашия бюджет или да ги заделим за определена употреба някъде, напред във времето.


И когато говорим за перфектното средство за отстъпки, всъщност искаме да споделим с вас за мобилното приложение Lidl Plus, което е дигиталната карта за отстъпки във всички магазини на Lidl в страната. То може да се окаже нашият първи помощник в ежедневието. Нека да разберем как.

На удобно място

Първият плюс на Lidl Plus, които искаме да споделим с вас, е неговото удобно и практично местонахождение - изцяло в нашия смартфон.  С един клик ние може да разполагаме с едно мултифункционално средство, с което да  получаваме страхотни продукти с намаление и още много други предимства, но за тях ще споделим след малко. След като свалим приложението на телефона си, ние трябва да си направим една лесна регистрация, с която създаваме своя личен профил. Това става с няколко бързи стъпки, след които ще може да използваме пълния потенциал на дигиталната карта за отстъпки на Lidl. И пак казваме всичко, което може да ни изведе на плюс в ежедневието ни, сега се намира на едно удобно и практично място, изцяло и единствено в телефона ни. Което си е супер плюс.

Началното меню

След като направим своята регистрация и мобилното приложение е вече отворено, на началния му екран ние може да разгледаме лесното и удобно меню, с което да открием всички предимства на Lidl Plus. Специални оферти, купони, си още много други предложения веднага разкриват пред нас всички възможни видове отстъпки, които може да открием във всеки един от магазините на Lidl в цялата страна. Не трябваме да забравяме и възможността да разглеждаме седмичните брошури на веригата, които отново са на едно удобно и практично място още в началното меню на Lidl Plus. Там освен актуалната седмична брошура, всеки четвъртък от месеца виждаме и брошурата за следващата седмица, а така лесно и бързо можем да планираме покупките и разходите си напред във времето.

Допълнителните предимства

Преди малко споменахме, че всъщност Lidl Plus e нещо много повече от средство за пестене, което се намира в телефона ни. Мобилното приложение на Lidl всъщност съдържа в себе си различни удобни и практични функции, с които пазаруването ни може да се окаже една истинска наслада.


В менюто “Още”, ние може да открием съхранението на всички наши касови бележки, а от началния екран лесно можем да достъпим менюто с рецепти, пълно с лесни и разнообразни предложения. Купоните ви също се съхраняват на удобно място в лентата, в долната част на екрана. Освен това с Lidl Plus, можете да получавате отстъпки и извън магазините на веригата. В меню “Още”, ще откриете и секция “Партньори”, където са описани различни отстъпки за разнообразни партньори на Lidl, сред които застраховки за дома аптеки SoPharmacy и Seiba, бензиностанции OMV, както и още много.

Как всъщност се ползва Lidl Plus?  

След като разгледахме основните възможности и функции на дигиталната карта за отстъпки на Lidl, сега ще споделим с вас и нейния удобен начин на ползване. След като вече сме наредили нашите покупки на касата, трябва да отворим мобилното приложение от телефона си, да натиснем бутона “Lidl Plus карта” и да го сканираме на устройството пред касиера, който ни обслужва.


Това важи и в случаите, когато използваме различните предложения, намиращи се в секцията “Партньори” на приложението. Ако искаме да се възползваме от страхотните купони за допълнителни отстъпки на продукти, ние трябва да ги активираме предварително от менюто на Lidl Plus чрез  бутона “Активирай” под всяко едно предложение.

От дълго време Lidl Plus е на разположение за ползване от всички клиенти на веригата, но ако все още не сме изпробвали неговите страхотни предимства, сега е времето, в което да го свалим на телефона си и практично да се възползваме от него при различните случаи в нашето ежедневие. Защото с Lidl Plus сме винаги на плюс!







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв