Свързани новини

17.08.2021 11:52

Отказалата дело срещу МВР-насилниците е издигната за европрокурор

Видян 15954 пъти | Коментари 8
Гласували 7 рейтинг: 3.4286
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вижте прокурорката Вероника Трифонова, която е отказала да образува наказателно преследване срещу полицаите-садисти, пребили протестиращи зад колоните, след което за награда стана европейски делегиран прокурор", пише Ататас Чобанов, Биволъ/bird.bg.
Вероника Трифонова бе назначена за български европейски делегиран прокурор, съобщиха от Европейската прокуратура на 7 май. Други двама кандидати – Венцислав Фердинандов и Божидара Ганева-Димова, са били отхвърлени, защото не отговарят на всички необходими критерии за допустимост.

Одобрените български европейски делегирани прокурори вече са четирима.

България предложи десетима кандидати за европейски делегиран прокурор. В началото на април стана ясно, че трима от тях – Светлана Шопова от Софийската градска прокуратура, Димитър Беличев от окръжната прокуратура в Пловдив и Бойко Калфин от окръжната прокуратура в Кюстендил са одобрени, припомня специализираният правен портал Lex.

Тогава бяха отхвърлени следователите Бисерка Стоянова, Преслава Петкова и Мая Ковачева, както и съдията Христо Крачунов, защото не отговарят на изискванията. Европейската прокуратура съобщи, че оценката на качествата на обвинителите Божидара Ганева-Димова, Вероника Трифонова и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 26.08.2021 12:37

    Искам само едно да видя, как полицаите пребиват Кьовеши...а след това тази "прокурорка" да откаже да образува дело за побой над Кьовеши...това би ми било най-хубаво да го видя, разбира се още преди да са я докоснали полицаите ще имат поне по 3 дела за намеци,че ще има физическа саморазправа и още куп глупости.

  • 007 българин 18.08.2021 17:40

    Каква шеметна кариера само! Явно добра и трудолюбива е девойката! От секретарка, задочен студент , виден юрист - прокурор, а сега у Брюкселя! И е млада , и напориста! Е тека , в прокурратурата има само добри кадри и перспективни и можещи!

  • 006 Anonimen 17.08.2021 18:30

    Хс - Ало, Кьовеши, и тебе те изработихме, какво ще кажеш, а?

  • 005 Anonimen 17.08.2021 17:12

    Мирчо Спасов в предаване каза ,че ще уведоми Г-жа Къоваши ...

  • 004 Anonimen 17.08.2021 14:40

    Немедленно да започне процедура и да бъде отзована.

  • 003 Anonimen 17.08.2021 14:29

    Нищо за чудене, това е практиката на мафиотската шайка ГЕРБ ! ГЕРБ имат за главатар /Б.Борисов/известен като крадец на коли в З.Европа и мафиот от СИК, ГЕРБ имат днес зам.председател на НС доказано с "топли" връзки с един от главатарите на Албано-Косовската мафия, ГЕРБ имаха министър на Вътрешните работи бивш шофьор на известният бандит Илиенски, ГЕРБ имат консул във Валенсия уличен в престъпна дейност, ГЕРБ имат гл.Прокурор един престъпник на закона, ГЕРБ имат депутат /Лъчо Мозъка/ достатъчно тъп за да се нареди през работно време за раздаване на безплатни телефони което беше капан, ГЕРБ имат депутати /Биков,Митов,Сачева,А.Тодоров/ познати като най-големите политически курви навремето храчили яко срещу Тиквата и ГЕРБ, след това срещу огромни суми превърнали се в защитници на тази шайка и тази Тиква, ГЕРБ имаха за Председател на НС най-простата кърджалийска путка без достойнство и фамилиарен морал, ГЕРБ имат най-големият финансов измамник К.Ананиев участвал в 5 правителства /защо ли, ако не е майстор на измамата и кражбата/ като финансов министър или заместник, а при тях дори и здравен министър за да ги научи лекарчетата как се краде и отклоняват народни пари, ГЕРБ и Тиквата имат милиарди в пари и злато и няма кой да ги осъди, с толкова пари може да се купи и най-скъпата свобода ! ГЕРБ са престъпници, към тях бавно и сигурно се присламчват ИТН които от сега демонстрират, че искат да налагат диктат и тотална власт...хора не трябва да допускаме повече във властта шайки като ГЕРБ,ИТН,ДПС и БСП, това са клонинги на БКП и олигархията в България !

  • 002 Anonimen 17.08.2021 13:11

    Тя Точно затова е предложена от Каскетурата!

  • 001 Anonimen 17.08.2021 12:07

    Кьовеши да ли знае какъв обслужващ българската мафия боклук е взела под крилото си? Дано я натири час по-скоро при шефа си милиционера с каскет

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху