Свързани новини

04.07.2010 17:39

Отхвърлиха 2 от жалбите срещу завода за боклук

Видян 1897 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) отхвърли жалбите за спиране на процедурата за възлагане на обществена поръчка за строителството на завода в София, съобщиха от общината.


В Комисията постъпиха четири жалби с твърдения за нарушения при избора на изпълнител в процедурата за възлагане на обществена поръчка за проектиране и строителство на завода за механично-биологично третиране на отпадъци на площадката Садината.


В две от жалбите има искане за налагане на временна мярка "спиране" на процедурата. На свое заседание на 1 юли 2010 г. КЗК остави без уважение исканията на Консорциум Сиес-Балканстрой Садината, гр. София, и на Консорциум Данеко/Валмекс-Садината-МБТ ДЗЗД, за налагане на временна мярка - спиране на процедурата за възлагане на обществена поръчка за строителството на завода.


Определенията подлежат на обжалване пред тричленен състав на Върховния административен съд в седемдневен срок от съобщаването им на страните.


Общата сума на строителството на завода, заедно с държавното и общинското финансиране, е над 180 млн. евро. Столичната община договори заем с Европейската инвестиционна банка за финансиране на нейния дял от сумата за строителство на инсталациите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей

Съвсем не лош ден

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго