Свързани новини

21.12.2021 15:44

От първите дни на новото правителство има огромен интерес за чужди инвестиции: Лорер

Видян 1309 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Новото правителство се бори за постигане на годишен икономически растеж от 5%." Това обяви в Пловдив министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, който присъства на финализирането на сделка по строежа на нов завод за електрически велосипеди.


Лорер обясни, че още от първите дни на новото правителство има огромен интерес за чужди инвестиции - за стотици милиони евро, и те в момента се реализират.


Министърът на иновациите и растежа призова кметовете на големите градове да направят карането на велосипед по-безопасно. Той отчете, че в момента България произвежда велосипеди за над 450 млн. евро годишно и постави за цел страната ни да се превърне в европейски лидер в тази индустрия.


 


Инвестицията за новия завод край Пловдив е на стойност 70 млн. лева и ще открие нови 600 работни места. В момента в световен мащаб се наблюдава бум в търсенето на електрически велосипеди.


Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер заяви, че реализирането на проекта за голям завод за електрически автомобили, произвеждани в България, върви по план.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 21.12.2021 16:30

    Колкото имаше при Кирчо като министър на икономиката, толкова ще има и при този анонимен, но странно амбициозен образ. Всичко е приказки на ангро без никакво покритие и реалност.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,