Свързани новини

20.04.2021 16:04

Оставих Нинова депутат, въпреки Борисов, затова сега е лидер: Станишев

Видян 5035 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Днес стана очевидно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез груби лъжи и манипулации. Чрез фейсбук постове на партийния лидер. Левият опит за политическо шоу. Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията. Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?". Това пита Сергей Станишев на страницата си във Фейсбук.


Партийната лоялност не ми позволяваше до този момент да коментирам резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи. „Продължаваме напред!“


Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация?



Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?


“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на Позитано 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 21.04.2021 11:10

    Плужекът Станишев, с дисертация за копчетата по шинелите на руската армия, неслужил войник, с гражданство от СССР, путка насрана и гъзолизец, тръгнал да се хвали, щото в Брюксел циганките измрели от смрадта му.

  • 005 Anonimen 21.04.2021 09:57

    Станишев няма качества за лидер, няма да е вечно шеф на ПЕС, Йончева вече никога няма да бъде евродепутат, за да реализира неговите интриги, защото й липсва организационен и политически опит, опит да работи с различни хора.Най-лесна е ролята на съдник, без да си направил нищо. Станишев си прокарва път да оглави БСП и това няма да му се случи, защото вече и боко няма да го има. Нинова трябва да направи усилие и да слезе при организациите, да се срещне с граждани, а не с вечните търтеи от яслата в общинските съвети на БСП. Ще научи много полезни неща. В момента тя е по-силна от всякога, това се вижда ясно. Защото има принципи. Причината за загубата на половината депутати от БСП не е тя, причината не е,че не подкрепи ясно Радев за втори мандат, а тези, които не искат да имат силни опоненти - цитирам по памет уважаемата Мика Зайкова -"Да е жив и здрав "проф." Михаил Константинов"!

  • 004 Anonimen 20.04.2021 23:25

    Станишев е сороска креатура.

  • 003 Мария Пецева 20.04.2021 23:17

    Че какво е излъгал, Борисов се пошегува от трибуната Сергей да си прибира "тези 2 жени" - МАНОЛОВА И НИНОВА. Даваха го по всички телевизии. Не е новина. Освен за Корнела. къде видя задкулисие, като си беше шоу без завеса

  • 002 Anonimen 20.04.2021 16:19

    Убеден съм ,че това педалче както и така наречения предприемач от Пловдив и техни дружки са работили активно за загубата на БСП!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за