Свързани новини

24.04.2020 16:50

Опровергаха Борисов: Не сме получили нито лев за създаване на лекарство срещу COVID-19

Видян 3720 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бихме желали да подчертаем, че до момента всички направени инвестиции са от нас, в качеството ни на частни лица и основатели на компанията. От държавата не сме получили и 1 /ЕДИН/ лев.

Това се казва в отворено писмо, адресирано до премиера Бойко Борисов и изпратено до медиите от изпълнителения директор на "Микар21" Димитър Димитров. Припоняме, че компанията създаде молекули, която да помогне в  битката с времето при създаването на ваксина и лекарство срещу COVID-19. Фирмата е една от 198-те компании в света, които се занимават с разкриване на нови лекарствени молекули заедно с огромни световни корпорации, предаде frognews.bg.

Реакцията е провокирана от следните думи на премиера Бойко Борисов от вчера:  “...Дали сме миналата година минимум 80 млн. по памет, плюс минус, но не са по-малко.Сега изведнъж ако имат молекула, ама дай ми още 4 милиона, ами не е честно! Но нека да докажат, че е тази молекула, а стига само за експерименти. Ние досега даваме на година по 60, 50, 80 все за експерименти….“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп