Лидерът на ГЕРБ предложи отново подкрепа за удължаване на Бюджет 2022, но при едно условие - писмена споразумение между партиите, че ще се правят промени по предварително уговорени пера.

Свързани новини

11.11.2022 11:46

Очаква ни зимата на Асен Василев: Борисов

Видян 723 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С бюджет в този вариант ни очаква зимата на Асен Василев, заяви лидерът на ГЕРБ от Пловдив. Попитам дали ще подкрепи удължаването на този бюджет той цитира думите на икономист от КТ Подкрепа, който по-рано в студиото на “Здравей, България” заяви, че синдикатите не са получили подкрепа от Асен Василев, тогава финансов министър, за увеличение на минималната работна заплата.

“Този бюджет имаше 200 гласа от ГЕРБ. Ние не само го подкрепихме, но основната подкрепа за бизнеса беше изцяло от нашите депутати”, отговори Борисов и попита: “С какво се промени този бюджет за месец и половина, че ме питате дали ще го подкрепя”.

Той постави и въпрос трябва ли Асен Василев отново да бъде финансов министър, ако “бюджетът му не може да се задържи и месец”.

Лидерът на ГЕРБ предложи отново подкрепа за удължаване на Бюджет 2022, но при едно условие - писмена споразумение между партиите, че ще се правят промени по предварително уговорени пера.

“Ние можем да подкрепим всичко в името на хората”, заяви Борисов. “Ако се съгласят на предложението, ще ги подкрепим. Тръгнат ли да правят глупости - ще бъдат свалени, защото ние няма да се цапаме повече с тях”, допълни той.

Бойко Борисов каза още, че е “оптимист” за съставянето на правителство. “Като не се харесваме, слагаме един списък с това, което е важно, подкрепяме го и това е”, заключи лидерът на ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 като луд с картечница 11.11.2022 13:26

    Няма ли кой да направи психотест на бандите крадец на милиарди от всички българи и понеже правосъдната с-ма го пази от затвор, поне да си отиде в психиатрията, която му е втори шанс

  • 001 Anonimen 11.11.2022 13:19

    Ваксинираният човек се превръща в ходеща фабрика за протеини, която никога не може да бъде изключена. От този момент те се превръщат в машина за отделяне на пикови протеини, докато все повече изхвърлят самосинтезирани шипове протеини в собствената си циркулираща кръв . С течение на времето това образува кръвни съсиреци. Когато тези съсиреци запушат големите си артерии, кръвта вече не може да достигне до мозъка. Когато мозъкът няма кръвоснабдяване, настъпва мозъчна смърт и смъртта на тялото бързо следва. Сега това се нарича „Синдром на внезапна смърт при възрастни“, въпреки че очевидно е причинено от кръвни съсиреци, предизвикани от ваксината.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей