Кучето е официално медийно оповестено като подарък за Деня на влюбените – Свети Валентин
01/03

Свързани новини

22.02.2022 17:12

Общо куче делят Нинова и шеф-кабинета й

Видян 6207 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Общо куче, при това официално медийно оповестено като подарък за Деня на влюбените – Свети Валентин, преди година, делят вицепремиерът и лидер на БСП Корнелия Нинова и шефът на кабинета й в Министерския съвет и екс младежки лидер на СДС Калоян Методиев.


 


Това стана ясно от простото сравнение на фотосите, които той като неин медиен гуру пусна миналата година през официалните канали на Соцпартията – мейлове и фейсбук профили на Нинова и групи, и снимка на същото мило животинче, която се намира на собствената му стена в социалната мрежа.


 


Неведнъж и ние сме писали за фаворизирането на Методиев от Нинова, въпреки гръмовните провали на трите менажирани от него изборни кампании на БСП през 2021 г.


 


Няма нужда от големи коментари – тройно електорално дъно за 102 години, считано от 1919 г. и то в рамките на 7 месеца. При това непрекъснато подкопаване надолу и надолу, до последния резултат – една четвърт от гласовете на партията, постигнати през 2017 г.


 


Вместо него обаче, лидерката на БСП обвини собствените си избиратели, които явно в нейните очи са малоумни, че не били се справили с машинното гласуване, при положение, че даже пенсионерите работят с банкомати, а този вид вот стопроцентово наподобява операциите с банковите машини.


 


Фаворизирането стигна и до касата на БСП, което наложи отстраняването на най-верния истински другар на лидерката и финансист на партията, за да се позиционира седесарят.


 


С мъдрите съвети на Методиев Нинова се лиши от единствената си победа в нейната 6-годишна история като председател и в седмицата между двата тура на президентските избори тя яростно влезе в хора на ГЕРБ и ДПС срещу президента Радев и вицето Илияна Йотова. Отново в коалиция с другите две партии от статуквото наложи и безумното и незаконно вторично преброяване на бележките от машинния вот, говори заедно с ГЕРБ и ДПС за машинации, а нищо подобно не се установи при въпросното повторно преброяване.


 


Досега за лични отношения между Нинова и шеф-кабинетът й като вицепремиер, защото има и друг – в Министерството на икономиката, вероятно заради спестяване в името на бедните и пенсионерите, само се говореше.


 


Общото любовно куче обаче представлява интересна улика. Особено като не знаем кой точно го беше подарил на червената лидерка миналата година.Като гледаме авторските кадри, споделени с обществото от Методиев със същото куче в главната роля, полегнало като у дома си при него, нещата стават дебели.  


Радостина Тонева


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.02.2022 01:04

    Вие ставате все по-смешни и жалки! Напишете нещо по същество, ако няма да ви коства физическото оцеляване. Или просто си седнете вкъщи! Отдавна не сте се упражнявали за Петър Кънев. Да не би да ви "премина" поне тази фиксация?! Жалко, Ангелов, жалко!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци